Hodná holka přehled

Hodná holka
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366629/bmid_hodna-holka-tBw-366629.jpg 4 370 370

Mia Dennettová, „hodná holka“ z rodiny prominentního soudce, se v baru seznámí se tajuplným cizím mužem. Colin Thatcher jí zpočátku připadá jako ideální kandidát pro vztah na jednu noc, ale záhy se ukáže, že právě udělala největší chybu svého života… Colin má totiž za úkol Miu unést a předat ji svému zaměstnavateli, který chce vymáhat výkupné. To je ovšem teprve začátek! Psychothriller s nečekaným rozuzlením vás nenechá vydechnout.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodná holka. Přihlašte se a napište ho.

ArwenAragorn
03.08.2024 5 z 5

81%

Eve:
Divoké husy a kachny mi přelétají vysoko nad hlavou. Všichni mě opouštějí.
Přemýšlím o tom, jestli se Mia někde dívá na tu samou oblohu a vidí to, co já.
Přečetla jsem si po šesti letech tento perfektní psychologický thriller znova. Příběh je rozdělen na období před únosem a po únosu a vyprávějí ho na střídačku Eve, detektiv Gabe a Colin. Postavy jsou výborně barevně vyobrazeny. Colina mně bylo moc líto, ale chuť jsem si výrazně spravila epilogem, který mě doslova uzemnil a vlastně i tím, co Mie po Colinovi zůstalo.
Oceňuji, jak má autorka všechno do posledního písmenka promyšleno.
Když se dívám na počet komentářů, napadá mě, že knížka asi nebude tak moc známá a to je škoda. Určitě ji doporučím.

Hvězdinka
31.07.2024 2 z 5

Začátek slibný a pak se to taaak vleklo, přítomnost se střídala s minulostí, ale strašně se vše opakovalo, až to nudilo. A ten konec? Nepřekvapil, směřovalo to k tomu, prostě nic není takové, jak název knihy vypovídá.
2,5 hvězdičky

adelinka
25.04.2024 4 z 5

Ale áno, zaujímavý dej, aj také trochu smutné na konci . Už som začínala aj ako také tušenie mať....ale áno, pre mňa napínavé, takže celkovo čítanie fajn a rýchle.

Knižní novinky (45. týden)

03.11.2019

Kniha Hodná holka v seznamech