Holka, kterou kdysi znal přehled

Holka, kterou kdysi znal
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444724/bmid_holka-kterou-kdysi-znal-j1r-444724.jpg 4 160 160

Poté, co Jonathan Hoffman vstoupil do šachového klubu, prohrál nejen svou první partii, ale i své srdce – potkal plachou a krásnou Anniku. Nacházejí v sobě zalíbení a jejich bouřlivý a zároveň něžný milostný vztah se zdá, že překoná všechny nesnáze světa. Přichází však nepředvídatelná tragédie, která Anniku a Jonathana tvrdě rozdělí. Oba se vydávají vlastní cestou a vypadá to, že se již nikdy nesetkají. Osud tomu ale chtěl a za deset let se znovu potkávají. Annika je stále sama a řeší své osobní problémy, Jonathan žije na Wall Street a vzpamatovává se z rozvodu. Zjišťují, že i přes nepřízeň osudu k sobě stále něco cítí. Postaví se spolu čelem svým strachům a úzkostem nebo si nechají proklouznout mezi prsty i druhou šanci?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

The girl he used to know, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holka, kterou kdysi znal. Přihlašte se a napište ho.

leny.wood
01.11.2024 5 z 5

Tohle mě neskutečně bavilo, příběh je čtivý, vtáhne vás do děje a vyplivne vás až po strhujícím konci. Autorka s citem pracuje s postavou Anniky, která je jiná než ostatní, jejíma očima ukazuje sžívání se společností, která je na zcela odlišné vlně. A Jonathan? To je muž se srdcem na správném místě, není to žádný super namakaný mačo, prostě obyčejnej kluk, co dává pocit jistoty a který je uvěřitelný.

vera5841
07.10.2024 3 z 5

Annika je tak trochu jiná dívka. Milá a hodná, jen žije ve svém světě a její okolí toho náležitě zneužívá. Má ovšem skvělou kamarádku Janice, která jí pomáhá projít světem "normálních lidí" . Každá z nás by měla mít takovou kamarádku.
Její přítel Jonathan ji sice miluje, ale úplně nezvládne žít jinak a tak se rozejdou. Nakonec se znovu setkají po letech a Jonathan nevěří vlastním očím - je to ta stejná zakřiknutá Annika?
Konec je velmi silný, nečekaný a emotivní. Bavil mě z celé knihy nejvíce.

Kristýnka_28
26.07.2024 4 z 5

Kniha me velmi mile překvapila a o dost předčila me ocekavami. Čtení jsem si užívala a obě hlavní postavy jsem si hned zamilovala , i presto, ze mi přišlo, ze se občas choval jako malé deti . Číst knihu pro me bylo jako ocitnout se na horské draze plné emocí. Cekala jsem romantické klišé a dostala jsem zajímavý zamilovaný příběh , který se dotykal i vážnějších témat . Celkove tedy hodnotim pozitivně

Knižní novinky (28. týden)

05.07.2020

Kniha Holka, kterou kdysi znal v seznamech

2013  86%Na ostrově
2020  82%Holka, kterou kdysi znal