Kluk s bolestivým tetováním přehled

Kluk s bolestivým tetováním
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538824/bmid_kluk-s-bolestivym-tetovanim.jpg 4 37 37

Holmes & Moriarity série

Holmes se stěhuje. Nějak, všem svým instinktům navzdory, si Kit pořídil s JXem dům. Jenomže zatímco JX je na spisovatelské konferenci, otevře Kit bednu, která má obsahovat buďto staré knihy nebo nový porcelán. Nenajde v ní ani jedno. Uvnitř, v závěji zelených polystyrenových granulí, objeví mrtvolu. Dočista mrtvou mrtvolu. A bylo to tak hezké sousedství. Třetí díl detektivní série Holmes & Moriarity má stejné přednosti jako ty předchozí: sarkastického spisovatele jako protagonistu, bývalého policistu jako hlas rozumu a samozřejmě vraždu, kterou je třeba vyřešit rychleji, než by člověk řekl „slečna Butterwithová“.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , conQueer

The Boy with the Painful Tattoo

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kluk s bolestivým tetováním. Přihlašte se a napište ho.

Snílek1980
03.09.2024 5 z 5

Tuhle sérii si vždycky ráda přečtu. Baví mě vztah mezi oběma hlavními protagonisty, stejně jako pohodová atmosféra knížky, kterou nezkazí ani nějaká ta vraždička. Souhlasím s komentáři níže, že Kit je občas na ránu, ale asi už jsem si na to jeho fňukání a věčnou nejistotu ohledně vztahů zvykla, protože ho začínám mít docela ráda. Samozřejmě JX, to je úplně jiná liga. Nádherný chlap a dokonalý partner. Hm... takže se možná Holmesovi ani tak nedivím, že je ohledně jeho lásky nesvůj. Každopádně jsem se při čtení skvěle bavila a taky hodně smála. Už se moc těším na pokračování.

hledaseniki
19.08.2024 4 z 5

Víte vy co, Holmes a Moriarity mě prostě baví. Všichni kdo četli alespoň jednu knihu víme, že Holmes se tak nějak vyžívá v sebelítosti a je to taková fňukna, i tady samozřejmě nezklame a je pravda, že po nastěhování s JX do nového domu bych ho sama propleskla.
Detektivní zápletka zde nebyla kdovíjaká, ale upřímně mi to nevadilo, protože mě neskutečně baví jejich vztah. Líbí se mi, že Kit došel do fáze, kdy můžu říct, že si JX zaslouží, protože konečně mu otevřel srdce a neházel jejich vztahu klacky pod nohy nebo ne moc.
Mrtvola v krabici s porcelánem měla slušně našlápnuto, je škoda, že Kit se vyšetřování vyhýbal, i když se mu to tak docela nepovedlo.
Ty dialogy jsou boží, x krát jsem se při čtení zasmála nahlas, tohle je za mě taková sázka na jistotu, tedy pokud jste otevřený vztahu dvou mužů, ale podle mě Kit a JX si získají každého a to i přesto, že Kit je často na ránu.

Tohle zhltnete jako malinu, ostatně jako i předchozí díly. Zbožňuju to, takže šup sem s dalším dílem! Řekla bych, že je to moje guilty pleasure, ale vlastně ne, protože se rozhodně nestydím za to, že tuhle sérii miluju.

Etule
01.08.2024 4 z 5

Kite, Kite, Kite já k Tobě tu cestu jednoho dne prostě najdu. :D Tady už sice nebyl tak šíleně na pěst jako v předchozích dílech, ačkoliv stále byl tak trochu pi*us. :D JX to opět zachraňoval, ačkoliv i on občas šlápl vedle. Obdivuju jeho trpělivost. Ale i Kit v tomhle díle konečně začal trochu uvažovat a začal se JXovi otevírat a šel vztahu víc naproti.
Stejně jako v předchozích dílech pro mě byla detektivní zápletka trochu vedlejší, protože tyhle knihy prostě čtu kvůli těm dvěma. Tak snad v dalším díle konečně Kit získá víc mých sympatií.
Už se moc těším. :-)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024

Kniha Kluk s bolestivým tetováním v seznamech

detektivní a krimi romány LGBT, queer, LGBT+

Josh Lanyon