Holubia agentúra bojuje proti zločinu přehled
Andrew McDonald
![Holubia agentúra bojuje proti zločinu Holubia agentúra bojuje proti zločinu](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426057/bmid_holubia-agentura-bojuje-proti-zloci-2b8-426057.jpg?v=1574794766)
Holubia agentúra série
1. díl >
POZNÁTE HOLUBIU AGENTÚRU? Je to jednotka neúnavných bojovníkov proti zločinu. V hlavnej úlohe VRKO, operený MAJSTER PRESTROJENÍ! Rozlúsknu každú ZÁHADU! Prečo z parku zmizli všetky omrvinky? Kto nastražil pasce na netopiere? Ako si Holubia agentúra poradí s fantómami Festivalu chutí a vôní? Zdá sa vám, že holuby sa občas správajú zvláštne? To preto, lebo sledujú rôzne záškodnícke živly. Vďaka nim si môžete žiť bezstarostný život. ZLOČINCI SI ANI NEVRKNÚ!... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , Ikar (SK)Originální název:
Real Pigeons Fight Crime, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holubia agentúra bojuje proti zločinu. Přihlašte se a napište ho.
![BarcaStell BarcaStell](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/303300/m_barcastell-652fd70c8196d.jpg?v=1697634060)
Já miluju holubi a tahle knížka je úžasně ilustrovaná a napsaná.Skvělá určitě doporučuji.️️
![Koškin Koškin](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/44546/44546.jpg?v=1382012996)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Nemůžu si pomoci, ale bezdůvodně nadhodnocená kniha. V černobílých kresbách se velmi špatně orientuje. Font není příjemný, ani přehledný. Chyby, s. 93 - Skála se bojí krav? Nebo spíše vran? Na druhou stranu jsem dospělý.
Knižní novinky (25. týden)
15.06.2020
Kniha Holubia agentúra bojuje proti zločinu v seznamech
v Mé knihovně | 9x |
2018 | ![]() |
2021 | ![]() |
2017 | ![]() |
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
Tahle knížka je vtipná a hezká. Moc rychle a plynule se četla. Za mě byla skvělá.