Hon na motýly přehled

Hon na motýly
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381394/bmid_hon-na-motyly-Pjp-381394.jpg 3 48 48

Jsou mladé, bohaté, některé i krásné a přesto nejsou šťastné. Tak lze shrnout osud pěti žen, které jsou hrdinkami nového románu Jiřího Hanibala. Spojuje je společný úděl: samota. Měly o svém životě vysoké představy a nakonec jim nezbývá, než aby poněkud slevily ze svých nároků nejen v lásce, ale i ve své kariéře, která u nich dlouho stála na prvním místě. Jak však dozrávají, se mění i jejich žebříček hodnot a pokoušejí se na poslední chvíli chytit svého vysněného motýla – sňatek, dítě, lásku… V současné Praze je jejich snažení někdy zábavné, někdy ale také tragické... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hon na motýly. Přihlašte se a napište ho.

Ála1968
19.07.2024 2 z 5

Nějakou knihu jsem už od autora přečetla a jsem překvapená, že to psal jeden a tentýž člověk.Tohle bylo hodně slabé

Len2očka
29.05.2023 3 z 5

Knížku jsem přečetla rychle a lehce a příběhy různých žen,jejich uvažování a konání mě bavilo,překvapovalo,prostě nenudilo.

DominaCZ
15.05.2021 ztráta času

Proboha ta kniha je plná chyb!!! Jen za všechny-maminka mi podala ruku VE TVARU LEKLÉ RYBY. WTf?!!! Snad ve stylu, když už!!! A takhle bl.by a poprehazeny nesmyslama je to furt. Proto odpad. Že by chlap neměl psát sondu do ženský duše je jasné.

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

Kniha Hon na motýly v seznamech