Honba za milionem přehled
Harry Bingham
Když milionář Bernard Gradley umírá, zanechá svou bývalou žen Helen téměř bez prostředků, jeho dcera Josie dostane místo v kurzu pro sekretářky a tři synové Zack, Metthev a George, kteří byli dosud zvyklí žít rozmařile z otcových peněz, mají možnost zúčastnit se závodu:kdo z nich dokáže vydělat-ne vyžebrat si, vypůjčit nebo ukrást-během příštích tří let milion liber, ten zdědí veškerý otcův majetek.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Honba za milionem. Přihlašte se a napište ho.
Napínavý příběh prosycený zvraty s milým vhlédnutím na problematiku akciových trhů, finančnictví a podnikání. Příjemný náhled do osobností rozhádané rodiny a jejich bezskrupulózního jednání s odkazem praktického otce. I přes velký rozsah se knížka čte sama a nezkrotným tempem.
Kniha Honba za milionem v seznamech
Kniha se mi líbila,sice byla pro mě dlouhá a četla jsem ji déle,ale nezklamala mě. Vhlédla jsem do světa trhů, podnikání a finančnictví, což není na škodu. Doporučuji tuto knihu každému,aby si ji přečetl. Kniha je napínavá až do konce.