Hory shora 2 přehled

Hory shora 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182868/hory-shora-2-182868.jpg 5 38 38

Kniha s dalšími příběhy z expedic na nejvyšší vrcholy světa našeho předního dobyvatele himálajských vrcholů tentokrát z let 2008 – 2012.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hory shora 2. Přihlašte se a napište ho.

Ada0004
27.02.2024 5 z 5

To je taková nádhera! V životě bych do hor nevlezla, na to nemám, ale s Radkem jsem slezla skoro celou korunu Himaláje už jenom na K2 - krásné, napínavé, obdivuji jeho výkony. Doufám, že se dostanu i k filmové verzi. Nádherné fotografie! Opravdu jedinečný zážitek!

Zahonek
09.04.2020 5 z 5

Jaroš není žádný romanopisec a dost možná ani není z tohoto světa. Krásné, mnohdy hrůzu nahánějící fotky ani žádný zdlouhavý popis nepotřebují.

Inferion7
21.03.2020 5 z 5

Výborné pokračování. Je super, že se o každé osmitisícovce díky 2 dílům Hor shora člověk vždy něco dozví. Ve všech knihách má Radek skvělé fotky, které muselo být nesmírně náročné vyfotit. V krutém mrazu si sundat rukavice a fotit je celkem brutální. Vřele doporučuji všechny jeho knihy. Dobře se čtou, vše píše tak, jak to je a hlavně zdolal všechny a každá jednotlivá osmitisícovka vždy něčím zaujme.

Kniha Hory shora 2 v seznamech

Radek Jaroš