Hory shora 2 přehled
Radek Jaroš
Kniha s dalšími příběhy z expedic na nejvyšší vrcholy světa našeho předního dobyvatele himálajských vrcholů tentokrát z let 2008 – 2012.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hory shora 2. Přihlašte se a napište ho.
Jaroš není žádný romanopisec a dost možná ani není z tohoto světa. Krásné, mnohdy hrůzu nahánějící fotky ani žádný zdlouhavý popis nepotřebují.
Výborné pokračování. Je super, že se o každé osmitisícovce díky 2 dílům Hor shora člověk vždy něco dozví. Ve všech knihách má Radek skvělé fotky, které muselo být nesmírně náročné vyfotit. V krutém mrazu si sundat rukavice a fotit je celkem brutální. Vřele doporučuji všechny jeho knihy. Dobře se čtou, vše píše tak, jak to je a hlavně zdolal všechny a každá jednotlivá osmitisícovka vždy něčím zaujme.
Kniha Hory shora 2 v seznamech
2005 | Hory shora |
2011 | Hory, má panenko |
2015 | K2 - Poslední klenot mé koruny Himálaje |
2020 | Nahoru na horu |
2013 | Hory shora 2 |
To je taková nádhera! V životě bych do hor nevlezla, na to nemám, ale s Radkem jsem slezla skoro celou korunu Himaláje už jenom na K2 - krásné, napínavé, obdivuji jeho výkony. Doufám, že se dostanu i k filmové verzi. Nádherné fotografie! Opravdu jedinečný zážitek!