Hoši, děkujeme! přehled
Karel Felt
Karel Felt, Martin Kézr Publikace přinášející pohled na vítěznou cestu kvalifikací na EURO 2004, popisující osmnáct zápasů bez porážky. Dočtete se vše o Brücknerových mužích, o tajemství trenérova úspěchu a seznámíte se se statistikou reprezentace a kvalifikačních skupin. A samozřejmě nemohou chybet ani naše výsledky na mistrovstvích Evropy let minulých.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hoši, děkujeme!. Přihlašte se a napište ho.
Perfektní počtení o jedné zlaté generaci fotbalistů a jejich snové a úspěšné cestě. I dnes s odstupem několika let stojí za přečtení.
Kniha Hoši, děkujeme! v seznamech
rok 2004 fotbalisté fotbal, kopaná
2011 | Rebel - osobní zpověď Tomáše Řepky |
2004 | Hoši, děkujeme! |
1997 | Hvězdy na čtyřech kolech |
2022 | Sparta - 130 let fotbalové historie |
2015 | Kanonýr Lafi |
Jako bývalému fotbalovému hráči, by kniha asi neměla v knihovně chybět. A nechybí!
Kniha je přehledná, s množstvím fotografií, povedla se.
V té době dokázala reprezentace hrát výborný fotbal. Galerie vynikajících hráčů a trenér: „Muž, který vrátil mužstvu tvář“. Prostě, všechno si sedlo, jak mělo.
Ke knize se rád vracím i proto, že na utkání s Nizozemím jsem byl na tribuně, jako dvanáctý hráč. Jeli jsme na něj s kamarády, spolupracovníky. Měli jsme VIP vstupenky a musím předeslat, že někteří kolegové vůbec nevyšli z VIP zóny, kde se podávalo občerstvení a viděl jsem je až po zápase v autobuse. Měli ji jak z praku. Přiznám se, že my, co jsme na zápase byli, jsme je cestou domů zdatně doháněli. Nálada byla povznášející, veselá a zpěvná.
Ale fotbal, hra našich i soupeře, nálada v hledišti, skandování a následná děkovačka, naprosto fantastická.