Hoši na řece přehled

Hoši na řece
https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98744/bmid_hosi-na-rece-KXn-98744.jpg 4 15 15

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hoši na řece. Přihlašte se a napište ho.

LauraDuSantiago
06.12.2019 3 z 5

V dnešní době lze najít mnoho zábavnějších knížek, ale skauti ji asi ocení.

Turlogh
27.11.2017 3 z 5

Další z knížek od Braťky. Dva bráchové vodní skauti si píší deník z plavby po řece Vltavě. Místy velmi vtipné, díky hláškám od Dáni a Sáma, občas i jiných skautů. Nicméně, jelikož je kniha psána formou deníku, nečte se zrovna lehce. Spád a akce příliš nejsou o napětí se také nedá moc mluvit, spíše jen ten občasný humor. Trvalo mi nezvykle dlouho než jsem knihu dočetl a nebyl jsem jí příliš nadšen. Z díla Braťky hodnotím spíše tuto knížku jako slabší. Napsal mnohem lepší knihy. Proto nemohu dát více, i když je to o skautech než tři hvězdy. Nazdar.

Lucissia
16.09.2017 4 z 5

Kniha ještě ze základky, kdy jsem měla období Foglara, skautíků... A přečteno znovu. No, nadšení už není takové, co před lety, kniha je to sice pěkná, takový všední nevšední příběh, ale co mi vadilo, ale opravdu moc, hrubka téměř na každé stránce, překlep... Proto jen čtyři hvězdy. Ovšem ilustrátora mám moc moc ráda. :-)

Kniha Hoši na řece v seznamech