Host na večeři přehled

Host na večeři
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496998/bmid_host-k-veceri-I9U-496998.jpg 4 88 88

Toho večera vejdou do jídelny čtyři lidé. Jeden z ní už nikdy nevyjde. Matthew: naprosto dokonalý manžel Titus: naprosto dokonalý syn Charlie: naprosto dokonalá iluze Rachel: naprosto cizí člověk Charlie Rachel ve čtenářském klubu nechtěl. Matthew ho neposlouchal. A tak se Charlie ocitne zhroucený vedle těla svého manžela. Jejich syn tiše sedí u jídelního stolu, zatímco Rachel volá záchranku a zakrvácený nůž stále svírá v ruce. Tenhle nervy drásající noir thriller z rodinného prostředí, ve kterém se snoubí klasická detektivka se stylem Donny Tartt, splétá rozsáhlou síť tajemství kolem okázalého světa západního Londýna a večeře, která skončí smrtí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta

The Dinner Guest, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Host na večeři. Přihlašte se a napište ho.

evin84
05.10.2024 3 z 5

Četla se dobře a příběh mě bavil.

kniznisvetsjiri
09.09.2024 3 z 5

No, přiznám se že tahle kniha mě teda vůbec nebavila. Celá anotace zní vlastně hrozně fajn a o to víc jsem byla zklamaná, když jsem zjistila že kniha je úplně jiná než jsem čekala.
Hlavní postava se mi nelíbila ani jedna. Titus je za mě nevychovaný pubertální spratek, co by potřeboval jednu přes tlamu. Ale zase na druhou stranu, díky jeho hormonálním náladám, slovníku a situacím, jsem se u knihy aspoň zasmála, když už nic jiného.
Celkový nápad vlastně vůbec nebyl špatný. Líbilo se mi že kniha je psaná ze dvou pohledů a dvou časů. Před vraždou a po vraždě. Ale chybí tam to něco, co vás nutí číst. Pořádně žádná akce. Celou knihu jsem čekala na ten “Wow efekt, který se bohužel nedostavil.
Mě kniha dost zklamala. Co na ni říkáte vy?

petule1
16.08.2024 2 z 5

Kniha mě absolutně nenadchla. Děj byl překombinovaný a závěr nijak překvapující.

Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)

28.11.2022

Kniha Host na večeři v seznamech

Autorovy knížky

2022  71%Host na večeři