Obloha na jeseň přehled

Obloha na jeseň
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523036/bmid_obloha-na-jesen-650c618c0f4b9.png 4 9 9

Hostinec Bluebell série

< 3. díl

Čeliť minulosti je jednoduchšie, ak jej nemusíš čeliť sám. Keď sa v hostinci, ktorý vedie Grace so svojimi súrodencami, objaví tajomný cudzinec, okamžite sa jej zapáči. Má však starostí až nad hlavu: pomáha viesť bluebellský hostinec, rozbieha vlastnú požičovňu športových potrieb Blue Ridge Outfitters a navyše sa musí vyrovnať s traumou z detstva, hoci si myslela, že už je dávno za ňou. Špeciálneho agenta Wyatta Jenningsa postrelia pri výkone služby a zranenie v ňom prebudí nepríjemné spomienky. Keď mu šéf nariadi povinné voľno, odíde do Bluebellu v Severnej Karolíne, aby sa porátal s udalosťou z detstva, ktorá navždy zmenila jeho život. Grace potrebuje získať viac skúseností pre svoju predajňu a požičovňu športových potrieb, preto sa ponúkne Wyattovi, že ho bude sprevádzať na túrach po okolitých horách. Wyatt sa jej postupne začne otvárať a uvedomí si, že ho priťahuje Gracin životný postoj a zmysel pre humor. Niet pochýb, že tí dvaja si vybudovali zvláštne puto. Wyattovo tajomstvo však môže buď úplne zničiť Gracin život, alebo im obom priniesť uzdravenie.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , i527.net

Autumn Skies, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Obloha na jeseň. Přihlašte se a napište ho.

vierak
předevčírem 5 z 5

Tretie pokračovanie príbehu troch súrodencov vedúcich hostinec Bluebell. Tentoraz sa zameriava na najmladšiu sestru Grace, aktívnu odvážnu športovkyňu, ktorá sa rozhodla hneď po ukončení strednej školy podnikať. Zriadila si požičovňu športových potrieb a začína sa jej dariť. Hostinec sa vďaka dobrému spravovaniu dostáva do zisku a po štaroch rokoch námahy je v stave, aby ho mohli predať a za utŕžené financie ísť každý za svojim snom.
Do hostinca prichádza mladý šarmantný Wyatt na nútenú dovolenku, nakoľko naňho začína doliehať trauma z minulosti. Jeho mama bola zavraždená a hoci bol vtedy malým chlapcom, vinu z jej smrti si stále pripisuje. Snaha vyrovnať sa s minulosťou a nájsť Boží plán vo svojom živote spojí Wyatta a Grace.
Pekná čitateľná kniha. Nemám čo by som jej vytkla. Je to fajn.

januska82
29.12.2023 4 z 5

Celá séria Bluebell bola úžasná!!!! Ale táto posledná kniha sa mi zdala o kúsoček, malinký, slabšia, ako predošlé dve časti.... Ale oplatí sa určite prečítať

pip11
13.12.2023 5 z 5

Závěrečný díl o nejmladší Grace krásně zakončil tuto sérii. V příběhu se samozřejmě setkáme i s jejími sourozenci a jejich protějšky. Celá trilogie se mi líbila, je to pohodové čtení.

Kniha Obloha na jeseň v seznamech

Denise Hunter
americká, 1968