Hotel v Paríži: Izba č.1 přehled

Hotel v Paríži: Izba č.1
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240312/bmid_hotel-v-parizi-izba-c-1-voV-240312.jpg 2 292 292

Prvý diel erotickej trilógie je francúzskou „odpoveďou“ na Fifty Shades (Päťdesiat odtieňov sivej). Šarmantná Francúzka Annabelle chce skončiť s prácou spoločníčky, pretože sa bude vydávať. Jej budúci manžel David je vplyvný a bohatý muž a o jej práci nič netuší. Na poslednej schôdzke Annabelle s hrôzou zistí, že jej klientom je charizmatický Louis, Davidov brat. Po tomto stretnutí dostáva pozvania na intímne stretnutia do hotela Charmes, kde je každá izba venovaná nejakej známej francúzskej kurtizáne, a musí splniť niektorú z erotických predstáv neznámeho milenca, ktorý úzkostlivo skrýva svoju totožnosť. Je to Louis? Čo by na to povedal budúci manžel?!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)

Hotelles: Chambre un, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel v Paríži: Izba č.1. Přihlašte se a napište ho.

Verresa
19.04.2023 1 z 5

Bohužel tohle se vůbec nepovedlo. Do knihy jsem se nutila a dočetla jsem jí, jen proto, že nesnáším, když knihu odložim. O polovinu mohla být pro mě kratší a hlavní hrdinka? Chtěla jsem vlézt do knihy a profackovat jí. Ještě mě čekají další dva díly a jsem zvědavá, protože mají být lepší.

Eva_Skala99
26.03.2023 4 z 5

Sérii jsem zvolila a pořídila, protože měla být napsána v podobném stylu, jako Padesát odstínů šedi, temnoty a svobody. Musím říct, že kniha je dobře napsána, má dobrou zápletku, rozuzlení i konec ..
Ale! Má spoustu hluchých míst, které se nutíte číst, Elle má těžký bordel v hlavě a co vymýšlí David a Louis, to taky člověk pochopí až na konci. Její nejlepší kamarádka Sophia mi taky přijde v některých kapitolách jako by nevěděla či je.
Výsledek ? Dobrá příběh, ale zbytečně moc zamotaný, v jednoduchosti je krása by tady bylo lepší.
Každopádně jdu na další díl, protože jsem zvědavá, jestli se autorka trochu "posune".

dooky
14.06.2022 ztráta času

Tak tohle vážně ne. Jsem chorobný dočítač, a i když se mi kniha příliš nelíbí, tak jí dám šanci a dočtu, ale tohle vážně ne. Styl psaní je děsný, celé mi to přišlo zmatené, akorát mě z toho rozbolela hlava a to u čtení vážně nemám zapotřebí.

Kniha Hotel v Paríži: Izba č.1 v seznamech