Hotel v Paríži: izba č. 2 přehled
Emma Mars
![Hotel v Paríži: izba č. 2 Hotel v Paríži: izba č. 2](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448341/bmid_hotel-v-parizi-izba-c-2-vCW-448341.jpg?v=1595419136)
Hotel v Paríži série
Paríž, hotelová izba neskoro popoludní… Annabelle a Louis sa v izbe číslo jeden v Hoteli des Charmes vo vášnivom objatí oddávajú svojim túžbam, do najmenších podrobností skúmajú svoje telá a plnia si najtajnejšie erotické priania. Ale tieň tajomnej minulosti rodiny Barletovcov postupne dopadá aj na ich šťastie...... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2015 , XYZ (CZ)Originální název:
Elle: Room Two, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel v Paríži: izba č. 2. Přihlašte se a napište ho.
![B18r B18r](https://www.databazeknih.cz/img/users/83_/83130/m_b18r-sio.jpg?v=1662189834)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Druhý díl mi nepřišel tak špatný, jak někteří hodnotí. Příběh je roztahaný na hodně stran, takže tam jsou pasáže o ničem, ale zajímá mě, jak se příběh rozluští.
Kniha Hotel v Paríži: izba č. 2 v seznamech
v Mé knihovně | 216x |
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
Za mě ještě horší než první díl .. Děj série se v tomto díle trochu posunul, ale chybí mi komplexnost a ucelenost knihy. Po třetím díle možná sáhnu, ale spíš už jen z dokončení přečtení série. Jsem zklamaná :(