Hotel v Paříži: pokoj č. 1 přehled

Hotel v Paříži: pokoj č. 1
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224977/bmid_hotel-v-parizi-pokoj-c-1-224977.jpg 2 290 290

První díl erotické trilogie, která je označována jako francouzská odpověď na Padesát odstínů šedi. Paříž, hotelový pokoj uprostřed odpoledne… Annabelle pracuje jako společnice, ale chce toho nechat, protože se bude vdávat. Její budoucí manžel David je vysoce postavený a vlivný a o její práci neví… Annabelle se sejde s posledním klientem. Ukáže se, že je to Davidův bratr, charismatický Louis. Po tomto setkání začnou Annabelle přicházet anonymní pozvání na intimní schůzky do Hotelu des Charmes, kde je každý pokoj věnován nějaké známé francouzské kurtizáně. Na každé schůzce musí Annabelle splnit některou z představ tajného milence, který ostražitě skrývá svou totožnost. Je to Louis? A pokud je, co by tomu její budoucí manžel asi řekl? Annabelle se ale odevzdá rozkoši a uvědomuje si, že pravá svoboda přichází, jen když plně podlehne touze… Lechtivý román Hotel v Paříži: pokoj č. 1 dokonale kombinuje romantiku s erotikou. Získá si všechny vaše smysly a strhne vás do hlubin neprozkoumané rozkoše, které nelze nepodlehnout.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

Hotelles: Chambre un


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hotel v Paříži: pokoj č. 1. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (75)

Verresa
19.04.2023 1 z 5

Bohužel tohle se vůbec nepovedlo. Do knihy jsem se nutila a dočetla jsem jí, jen proto, že nesnáším, když knihu odložim. O polovinu mohla být pro mě kratší a hlavní hrdinka? Chtěla jsem vlézt do knihy a profackovat jí. Ještě mě čekají další dva díly a jsem zvědavá, protože mají být lepší.

Eva_Skala99
26.03.2023 4 z 5

Sérii jsem zvolila a pořídila, protože měla být napsána v podobném stylu, jako Padesát odstínů šedi, temnoty a svobody. Musím říct, že kniha je dobře napsána, má dobrou zápletku, rozuzlení i konec ..
Ale! Má spoustu hluchých míst, které se nutíte číst, Elle má těžký bordel v hlavě a co vymýšlí David a Louis, to taky člověk pochopí až na konci. Její nejlepší kamarádka Sophia mi taky přijde v některých kapitolách jako by nevěděla či je.
Výsledek ? Dobrá příběh, ale zbytečně moc zamotaný, v jednoduchosti je krása by tady bylo lepší.
Každopádně jdu na další díl, protože jsem zvědavá, jestli se autorka trochu "posune".


dooky
14.06.2022 odpad!

Tak tohle vážně ne. Jsem chorobný dočítač, a i když se mi kniha příliš nelíbí, tak jí dám šanci a dočtu, ale tohle vážně ne. Styl psaní je děsný, celé mi to přišlo zmatené, akorát mě z toho rozbolela hlava a to u čtení vážně nemám zapotřebí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hotel v Paříži: pokoj č. 1 v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených480x
ve Čtenářské výzvě31x
v Doporučených8x
v Knihotéce252x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech4x