Hovno hoří přehled

Hovno hoří
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119139/hovno-hori-119139.jpg 4 1560 1560

Další vydání populární knížky, v níž autor s neodolatelným humorem a nadhledem vykresluje rozdíly mezi mužským a ženským nazíráním na svět.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hovno hoří. Přihlašte se a napište ho.

FMMMM
včera 2 z 5

Filmové zpracování Pelíšků jsem viděl několikrát a několik let sleduji na vánoce s dětmi místo pohádek. Od autora jsem kdysi dávno četl knihu „Zvláštní problém Františka S.“, která mě velice nadchla a vůbec jsem tenkrát neměl tušení, že pan Šabach má něco společného s knihou Hovno hoří. Po přečtení jsem měl z knihy smíšené pocity. Z toho jak jsem byl zklamán, že kniha vlastně není vůbec „Pelíšková“, ale jen jakási změť několika povídek a autorova vyprávění nebo co to mělo být. Vůbec mi to celé nepřišlo ani tak humorné (házení talířem po své drahé polovičce? Zvláštní rodinné vztahy, které mají být brány jako norma? apod.), jak jsem si myslel. Výjimečně chválím filmové zpracování a i když je kniha velice krátká už bych ji nečetl ani nedoporučil.

borsalino_csfd
30.10.2024 4 z 5

Vztahy mezi muži a ženami je nevyčerpatelné téma a lze k němu přistoupit od romantiky po horor. Vnímání těchto poloh je krajně individuální, zatímco jeden doma dostane jen vodu, druhý někdy dostane i vodu se šťávou a oba jsou v pohodě. Mírně mužsky poetické a více štiplavé povídky mě jednoduše bavily, zejména ta poslední. Pelíšky ani Pupendo jsem v nich nehledal.

Ema22
02.05.2024 3 z 5

Od knihy jsem čekala víc. Filmová zpracování mě nadchla a v tomto případě výrazně předčila knižní podobu.

Kniha Hovno hoří v seznamech

v Přečtených2 671x