Hrôza v Harrow Lake přehled
Kat Ellis
Mrazivo znepokojujúci príbeh o dievčati, čo sa nebálo ničoho... Lola Noxová je dcéra kultového hororového režiséra, ktorú len tak ľahko niečo nevystraší. Keď však jej otca niekto brutálne napadne, musí sa z ich newyorského apartmánu presťahovať k svojej starej matke, ktorú nikdy nestretla. Do Harrow Lake, podivného malého mestečka, v ktorom Nolan Nox nakrútil svoj najznámejší horor. Miestni obyvatelia dosiaľ žijú z jeho slávy, čudne posadnutí všetkým, čo súvisí s filmom, ktorý ich Bohom zabudnuté mesto zviditeľnil. Lola čoskoro zistí, že v Harrow Lake nevysvetliteľne miznú ľudia. A že sa v ňom ukrýva smrteľné zlo, ktoré je jej ustavične v pätách.... celý text
Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , Slovart (SK)Originální název:
Harrow Lake, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrôza v Harrow Lake. Přihlašte se a napište ho.
Temný a tajemný příběh mladé Loly, která je po tom, co najde pobodaného otce, slavného režiséra hororů, poslána ke svojí babičce, kterou nezná.
Harrow Lake je město, ve kterém její otec natočil jeden z hororů. A tohle městečko stále žije z tohoto filmu.
Místy trochu nedotažené, ale velmi čtivé.
Ani jsem nečekala, že mě příběh bude až tolik bavit. Kvůli některým recenzím jsem neměla moc velké očekávání, o to víc mě kniha příjemně překvapila. Můj šálek čaje!
Knižní novinky (14. týden)
04.04.2021
Kniha Hrôza v Harrow Lake v seznamech
Tak nevím, mám být spokojený, že jsem všechny nápovědy rozluštil a pochopil jsem cca v půlce jak to dopadne, nebo být zklamaný, že to bylo všechno tak průhledné?