Hra na lásku a nenávisť přehled

Hra na lásku a nenávisť
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/351260/bmid_hra-na-lasku-a-nenavist-2Jw-351260.jpg 4 615 615

Lucy Huttonová a Joshua Templeman sa navzájom nenávidia. Nedá sa povedať, že sa iba nemajú radi. Ani že sa neochotne tolerujú. Nie, oni sa fakt neznášajú. Obaja pracujú ako asistenti riaditeľov vydavateľstva, dennodenne sedia oproti sebe v kancelárii a svoju nenávisť si ventilujú prostredníctvom rituálnych pasívno-agresívnych hier. Lucy nechápe Joshuov odmeraný, upätý a úzkostlivý prístup k práci. Joshua zasa krúti hlavou nad Lucinými farebnými vintage šatami, svojráznym vystupovaním a prehnaným optimizmom. Vo firme sa črtá možnosť povýšenia a neutíchajúci boj dvoch najvážnejších uchádzačov o miesto prevádzkového riaditeľa vrcholí. No hoci sa napätie povážlivo stupňuje, Lucy zisťuje, že možno to, čo cíti k Joshuovi, nie je nenávisť. A možno uňho je to takisto. A možno iba rozohrali ďalšiu, oveľa nebezpečnejšiu hru!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

The Hating Game, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra na lásku a nenávisť. Přihlašte se a napište ho.

MarMin
28.10.2024 5 z 5

Tak toto sa mi veeľmi páčilo. Romantická rozprávka.

MAU256
08.09.2024 4 z 5

Popadnu Joshe za ruku a proplétáme se mezi oněmělými diváky ven.
"Vy neplatíte nic," usmívá se na mě pokladní. "Tedy, dámo, tohle bylo lepší než divadlo."

Romantická, oddechová, vtipná, tahle bych popsala tuto knížku. Líbilo se mi, jak Joshe bránila, když se postavila proti jeho otci. No, vyjít s takovými lidmi není jednoduché, ale najde se protějšek, který dokáže prolomit hradby.
Jsem ráda, že jsem knihu mohla přečíst, já se bavila.

Mišulka331996
09.08.2024 5 z 5

Tohle byl úplně výstup z mého čtecího já. Potřebovala jsem se u něčeho zasmát, vypnout a totálně se odreagovat. Tohle to splnilo na 120%. Vztah mezi hlavními hrdiny je prostě super. Oba mi strašně sedli. Tuhle knihu zakládám do knihovny a myslím, že jí brzy zase vytáhnu :)

Vychází Čtenářský diář 2023, Sváděj mě a další knižní novinky (35. týden)

28.08.2022

Láska a jiná slova, Smějící se bestie a dalších 60 knižních novinek (17. týden)

24.04.2022

Láska a nenávist jsou protipóly jedné a té samé hry, kterou musíte vyhrát. Proč? Jde o vaše srdce a ego. Věřte mi, já bych to měla vědět.

Kniha Hra na lásku a nenávisť v seznamech