Hra svalů přehled
Simona Monyová (p)
Darju, hlavní postavu románu Hra svalů, osud zřejmě moc rád nemá, jinak by ji nepřivedl do cesty zlatovlasého svalovce Arnošta.Hlavní hrdinka pochopí, že není zlato všechno, co se třpytí, když je jí souzeno projít strastiplnou cestu vedle Arnošta.Přijde na ní téměř o všechno, co má, nebo by mít mohla. Ztratí věrného a charakterního obdivovatele, dobrou přítelkyni, zaměstnání, několik kilogramů živé váhy a nakonec téměř i holý život.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra svalů. Přihlašte se a napište ho.
Vztah muže a ženy má opravdu tolik podob, že by se jich člověk nedopočítal. Jsou vztahy, které člověka obohatí a provází jej celým životem. To však není případ Darji, kterou vztah připraví o mnohé... Další z příběhů Simony Monyové,, která vypráví o jedné takové podobě lásky. Čtení pro ženy na jeden večer.
Knihy Monyové mám velmi ráda, maji v sobě vždy nadhled a humor, i když se jedná o vážné téma.
Kniha Hra svalů v seznamech
2011 | Srdceboly |
2003 | Tchyně a uzený... |
2006 | Sebemilenec |
2005 | Krotitelka snů |
2011 | Citová divočina |
Příjemný návrat k autorce příběhů, které píše sám život.
Forma, kterou zvolila, byla příjemně osobní, jako když sedíte s kamarádkou u sklenky vína a ona se vám svěřuje slovy: "Poslechni si, jaká jsem byla kráva."