Hra svalů přehled

Hra svalů
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/4683/bmid_hra-svalu-6dr-4683.jpg 4 263 263

Román Hra svalů autorka věnovala všem nešťastníkům, kteří hloubku kaluže zkoumají tak, že do ní vstoupí - podobně jako hrdinka knihy Darja, která se zamiluje do pana ,,nepravého" a na své cestě kalužemi ztratí věrného ctitele, dobrou přítelkyni, zaměstnání, několik kilogramů živé váhy a spoustu iluzí...

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra svalů. Přihlašte se a napište ho.

niknikita
30.05.2023 5 z 5

Příjemný návrat k autorce příběhů, které píše sám život.
Forma, kterou zvolila, byla příjemně osobní, jako když sedíte s kamarádkou u sklenky vína a ona se vám svěřuje slovy: "Poslechni si, jaká jsem byla kráva."

Aleh
05.09.2020 3 z 5

Vztah muže a ženy má opravdu tolik podob, že by se jich člověk nedopočítal. Jsou vztahy, které člověka obohatí a provází jej celým životem. To však není případ Darji, kterou vztah připraví o mnohé... Další z příběhů Simony Monyové,, která vypráví o jedné takové podobě lásky. Čtení pro ženy na jeden večer.

lucie9998
13.04.2020 4 z 5

Knihy Monyové mám velmi ráda, maji v sobě vždy nadhled a humor, i když se jedná o vážné téma.

Kniha Hra svalů v seznamech

Simona Monyová (p)
česká, 1967 - 2011
2011  76%Srdceboly
2003  82%Tchyně a uzený...
2006  76%Sebemilenec
2005  81%Krotitelka snů