Hrana rozkoše přehled

Hrana rozkoše
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/255812/bmid_hrana-rozkose-255812.jpg 3 512 512

Hrana série

1. díl >

Dylan Ivoryová, mladá a krásná spisovatelka, by chtěla napsat něco trochu neobvyklého. Něco o sadomasochismu. Jak se ale o tématu dozvědět víc? Dylan se seznamuje s až nebezpečně přitažlivým Alekem Walkerem, který se svou zálibou v dominanci nijak netají, jenže hned jejich první schůzka se zvrtne - Alec trvá na tom, že pokud má Dylan zasvětit do tajů bolesti a rozkoše, musí se mu ona úplně podvolit. Pyšná Dylan se zvždycky považovala za ženu, která má na svými milenci navrch. Alekův návrh tedy přijme s přesvedčením, že se mu nepodaří ji zlomit...brzy však v sobě objeví závratné pocity a touhy, o kterých neměla ani tušení. Překvapený je ovšem i Alec. Poprvé v životě totiž potkává ženu, která ho dokáže srazit na kolena.... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Pleasure´s Edge, 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrana rozkoše. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (92)

Žampion
04.07.2024 4 z 5

Ale jo, nebylo to vůbec špatné. Ze začátku mi to připadalo spíš jako "teorie Do-Do" /čti dodělám si/se doma/, pak tedy "úvod do BDSM", kde jsem měla pochopit, že dominant není žádný kreten, pak
spousta sexu a nakonec byla i romantika. Vlastně tam nakonec bylo všechno i psychologická linka, vlastně hned dvě. Takže za mě, jo.

monika0181
16.01.2024 4 z 5

Úvod do BDSM, tak bych asi charakterizovala knihu.
Jsou tu tací, kterým se kniha nelíbí, nerozporuji to. Ale pokud vezmu do rukou erotickou knihu, těžko si stěžovat, že je kniha samý sex. Pokud by tam hlavní zápletkou byl polibek na čelo jak od babičky nebo ve snu políbení na špičky prstů, tak to nebude erotika. Pokud tedy nemáte rádi sex v knihách, vybírejte si něco jiného. To jen doporučení.
Co se týká hodnocení samotného příběhu, již jsem četla lepší zpracování BDSM. Jak jsem psala, je tak úvod, rozehrávka ....
V knize není moc variant erotických scén, opakují se scény, opakují se popisy. Za to za mě body dolů. To mohlo být propracovanější.
Myšlenka příběhu dobrá, kniha je čtivá. Bohužel konec mi přišel, jak šitý horkou jehlou, emočně plochý, samotný střed knihy byl mnohem výraznější.
Každopádně, kdo máte rádi erotickou literaturu, není to špatné, stojí za přečtení, i když jistě jsem četla i lepší příběhy.


uzivatel83509
16.06.2023 5 z 5

Kniha se mi dostala do ruky úplně náhodou. Jelikož jsem už četla pár erotických knížek, tak jsem čekala jen sex, jak tu bylo i zmíněno v některých komentářích :-)
Knížka mě ale příjemně překvapila - nejen, že byla "vzrušující", ale byla i romantická a jednoduchá na čtení. Příběh mě strhl natolik, že jsem se nemohla odtrhnout.
Co mi už ale lezlo na nervy, byly neustále se opakující kecy Aleca (Otevři se pro mě / hodná holka / díval se do ní) - i tak mi to ale nebrání dát knize plný počet hvězd a někdy v budoucnu si ji přečíst znovu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (8. - 14. 10.)

07.10.2012


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hrana rozkoše v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených881x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených27x
v Knihotéce343x
v Chystám se číst104x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech3x