Klan Rudé lišky přehled
John Flanagan
Hraničářův učeň / Hraničiarov učeň série
Přichází čas nové generace hraničářů, která nyní musí převzít odpovědnost a chránit Araluenské království. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen. Jednotvárný život na hradě ji však ubíjí, cítí se v něm jako ve vězení a touží z něj uniknout. V okolí se začínají šířit zvěsti, že království hrozí nové nebezpečí. Tajemný klan Rudé lišky, skupina rozvracečů v liščích maskách, útočí na královskou rodinu a zpochybňuje nástupnictví princezny Kasandry a její dcery Maddie na araluenský trůn. Podaří se Rudým liškám odstranit Kasandru a Maddie a uchvátit trůn pro sebe? Na pokračování..... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
The Red Fox Clan, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klan Rudé lišky. Přihlašte se a napište ho.
Zase ráda jsem si přečetla o Willovi ,mém něj hraničáři, ikdyz se tam jen mihl .
Maddie mi k srdci nepřirostla, byla moc namyšlená na můj vkus, ale pak se to zlepšilo .
Hlavního padoucha jsem odhalila brzo, ale jinak super čtení
Kniha Klan Rudé lišky v seznamech
fantasy pro dospívající mládež zrada australská literatura dobrodružství pro mládež hraničáři povstání fantasy
2008 | Rozvaliny Gorlanu |
2014 | Hraničářův učeň 1-12 |