Okřídlená duše přehled

Okřídlená duše
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137608/bmid_hrbitovni-kralovna-okridlena-duse-Fxl-137608.jpg 4 1002 1002

Hřbitovní královna série

1. díl >

Amelia Grayová od svých devíti let vídá duchy. Aby se před nimi chránila, úzkostlivě dodržuje pravidla, která jí v dětství vštípil otec. Zvláště jedno z nich však nyní bere ze své. John Devlin, policejní detektiv, Amelii přitahuje více než kterýkoliv jiný muž v jejím životě. A to navzdory tomu, že společně vyšetřují sérii krutých vražd a že s každým soumrakem proplují závojem jeho dva duchové. Tělo mladé dívky, nalezené na hřbitově, který měla Amelia zrestaurovat, je jen prvním článkem v dlouhém řetězci matoucích stop, zapomenutých příběhů a zamlčovaných tajemství. Vodítka obsažená v náhrobní symbolice, jež Amelii zanechává vrah, ji sice dovedou blíž k odhalení pravdy, ale také ke zjištění děsivé úlohy, kterou má v celém případu sehrát ona sama. Žal a zoufalství dokáže k člověku připoutat melancholickou duši, ale i bytost naplněnou děsivou nenávistí… a ta může sahat až za hrob. zdroj: legie.info... celý text

Literatura světová Horory Pro ženy
Vydáno: , Knižní klub

The Restorer, 2011

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okřídlená duše. Přihlašte se a napište ho.

janinkahh
03.11.2024 5 z 5

MIlé překvapení....
Pustila jsem se do první knihy s tím, že to bude nějaká duchařina pro mladé, ale nakonec mě to čtení mile překvapilo.
Nakonec jsem přečetla celou sérii.
Kdo má rád tajemno a říši mrtvých, tak směle a bez obav do čtení. :-)

PavlaVosha
16.10.2024 5 z 5

Napětí, láska, duchové… moc jsem si knihu užila. Nenudila jsem se ani chvilku. Amélie mi je velice sympatická. Z řádků na mě čiší její ženskost, laskavé srdce, ale také odvaha a rozvážnost. Někomu její pochody připadají naivní a hloupé; já však měla pocit, že jí naprosto rozumím. Navíc, prostředí, do kterého je kniha zasazena... mno, nádhera! Mystičnost na mě přímo dýchla!

.Tera.
05.08.2024 2 z 5

První dvě třetiny knihy jsou celkem o ničem. Poslední část nabrala slušný spád, ale zase byla moc rychle ukončena. Nejsem si jistá jestli se pouštět do pokračování.... bylo to takové nemastné neslané.

Knižní novinky (5. - 10. 11.)

03.11.2012

Kniha Okřídlená duše v seznamech