Hříchy mého mládí přehled

Hříchy mého mládí
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120308/hrichy-meho-mladi-120308.jpg 2 4 4

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříchy mého mládí. Přihlašte se a napište ho.

trudoš
05.01.2025 1 z 5

„Řekněte mi, jak často vám to za den dělá?“
„Šestkrát ráno a čtyřikrát před večeří. Hoří touhou a nedokáže se ovládat. Sám je hotov dvakrát než já jednou.“
Pornografický román, zcela postrádající kouzlo erotiky, přičemž popis samotných souloží častokrát nepřeklene dva řádky. Ne, že bych byl nějaký puritán, co potřebuje před milováním slyšet básničky, ale přeci jen, trocha romantiky dělá zázraky. Při čtení Hříchů mého mládí jsem však pociťoval pouze méněcennost z toho, že to své manželce nedokážu dělat „šestkrát ráno a čtyřikrát před večeří“, a to se ani nezmiňuji o dopoledni, poledni a odpoledni. Což o to, postavy mají výdrž králíka Duracell a při rychlosti, s jakou obměňují sexuální partnery, se člověk až nestačí divit, že zůstal prostor na zápletku. Na druhou stranu, ono není o co stát, hrdina se pouze kasá, jak v barokních kulisách postupně klátí jednu ženu za druhou, nehledě na to zda jde o sestru, matku, tetu, sestřenici či pouze o náhodnou kolemjdoucí. Zkrátka prachobyčejné porno.

Lavalh701
18.04.2020

jedna z prvých kníh tohoto žánru ,ktorá vyšla po revolúcii.Je to príbeh chlapca a jeho prvých sexualnych skúsenosí.18 užsom v tom čase mal a tak so si to prečítal..

Kniha Hříchy mého mládí v seznamech

Autorovy knížky

1993  30%Hříchy mého mládí