Gabrielovo inferno přehled
Sylvain Reynard
Hříšné odstíny vášně série
1. díl >
Gabriel Emerson, cez deň vážený profesor a odborník na Danteho, v noci hriešnik zmietaný spaľujúcou vášňou, stretne plachú a neskúsenú študentku Juliu Mitchellovú. Je presvedčený, že je anjelom zoslaným na jeho spásu. Ona hneď na prvý pohľad vedela, že Gabriel je láskou jej života, na svoju prvú lásku však nikdy nezabudla. Julia znáša s Gabrielom jeho osobné peklo a on váha, či riskovať svoje postavenie, kariéru a povesť kvôli obyčajnej študentke. Vášnivá túžba ho však úplne opantala a nedá mu spať podobne ako vidina z dávneho sna...... celý text
Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: 2016 , XYZ (SK)Originální název:
Gabriel's Inferno, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Gabrielovo inferno. Přihlašte se a napište ho.
Pokud máte rádi kanadské spisovatele a nikdy jste nečetli tuto sérii určitě stojí za to si ji přečíst. Toto je první díl z celé série a já ji už četla před kolika lety a byla jsem z ní opravdu nadšená, musím říct, že teď jsem z ní nebyla tak nadšená tak jako dřív (proto ta hvězdička dolů), ale jinak příběh je fakt super a styl psaní mi také hodně sedl. Za mě určitě doporučuji.
Ke všem knihám - miluju ten příběh , je to zase něco trochu jiného než na co jsem zvyklá ale tohle se opravdu povedlo . Promyšlenost, děj, charaktery postav , to vše má své kouzlo a jsou to knihy za které jsem nesmírně vděčná a jsem ráda že je mám ve své knihovně a nestydím se za to !!
Knižní novinky (13. - 20. 10.)
12.10.2013
„Cesta do pekel je snadná.“
Kniha Gabrielovo inferno v seznamech
v Přečtených | 1 750x |
láska pro ženy erotika 21. století Itálie Kanada prostředí školy, studentské prostředí
2015 | Temná Raven |
2014 | Gabrielův Očistec |
2016 | Gabrielovo inferno |
2014 | Gabrielův Ráj |
2015 | Princ |
Sladká romantická oddychovka. Občas príbehu trochu chýbala logika, ale nejak mi to nevadilo, narozdiel od väčšiny erotických kníh totiž táto nejaký príbeh aj mala. Hlavne sa mi páčilo, že ak sa otvorila nejaká otázka, tak sa v priebehu knihy aj vyjasnila. Charaktery mi prišli dobre napísané, aj keď to nie je nejaké veľdielo, nie je to ani úplne plytké.
Dávam všetky hviezdičky lebo mne osobne táto kniha sadla. Odporúčam každému, kto dostane chuť na sladké.