Nebezpečné poslání přehled

Nebezpečné poslání
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344472/bmid_nebezpecne-poslani-YJr-344472.jpg 4 89 89

Když Warren Corry, markýz z Knihgtfordu, zjistí, že Delia Trevorová není obyčejnou debutantkou, ale po nocích hledá v převlečení za mladého muže v hráčských doupatech ničemu, který má na svědomí smrt jejího bratra, nemůže to nechat jen tak, zvlášť proto, že je k ní přitahován nejen její inteligencí, ale hlavně krásnýma modrýma očima…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Danger of Desire, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečné poslání. Přihlašte se a napište ho.

Lee7
14.07.2024 4 z 5

Druhý díl mě bavil víc, proto bych spíše dala 3+ ale moje oblíbená spisovatelka a její styl psaní mám ráda. Příběh je svižný, hrdinové nezaostávají, špičkování a paličatost hrdinky mě bavila. Klidná oddechovka.. nakonec všechno bylo jinak..

karamelka57
22.05.2022 4 z 5

Krasne laskyplne.....

moudivlacek
03.10.2021 5 z 5

Markýz Warren a lady Delia - dva lidé šlechty, kteří si žijí podle svého, pravidla si přizpůsobují, jak potřebují, chrání své rodiny i před sebou samotnými. Nešťastnou událostí jsou přinuceni ke svatbě. Přesto oba dva touží žít v manželství s tím druhým. A i když se může zdát, že Warren je z těch dvou silnější, jeho žena mu silně konkuruje a někdy je (dle mého) i mnohem víc. Delia je rozhodnutá zachránit nejen sebe a svou rodinu, ale i manžela a jejich vzájemnou lásku.
Příběh těchto dvou lidiček mi připomíná ideu - nejsme sami, pokud máme vedle sebe někoho, kdo nás miluje a komu na nás záleží. Pak se zvládne vše, i to, co není moc příjemné. Hnacím motorem všeho a všech je LÁSKA.

Kniha Nebezpečné poslání v seznamech