Umění hříchu přehled
Sabrina Jeffries
Hříšní ctitelé / Hriešni ctitelia série
1. díl >
V nové sérii Sabriny Jeffries Hříšní ctitelé nachází americký malíř Jeremy Keane, vystavující nyní v Londýně, dokonalý model pro své nové, poněkud skandální dílo v Ivette Barlowové, sestře hraběte z Blakeborough, která souhlasí s tím stát mu modelem za podmínky, že on ji vezme do londýnského nevěstince, kde chce hledat ženu, jež může rozluštit jejich rodinné tajemství…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2016 , BaronetOriginální název:
The Art of Sinning, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umění hříchu. Přihlašte se a napište ho.
Bylo to krásné.Nádherná oddychovka.Yvett byla super.Mám ráda, když si ženská nenechá nic líbit.A Jeremy?Byl zlatíčko.Hodně to mezi nimi jiskřilo od samého začátku. Těším se na další díly.
A mne sa Yvette pacila. Jedine, co sa mi na nej nepacilo, je meno. Ale inak bola super, ziadna krehotinka ale nesputana, energicka, vasniva divozienka :) Aj Jeremy bol zlaty a velmi sa k sebe hodili. Ja som spokojna.
Poslední Mona Lisa a další knižní novinky (12. týden)
21.03.2022
Kniha Umění hříchu v seznamech
Anglie 19. století erotika svádění hříchy historické romance
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
Pěkná oddechovka do vlaku, sem tam srší ostrovtip a vyčkávání na něco sladce lákavého. Příběh se mi líbil a bavil mě, jsem zvědavá do koho se opřeme ve druhém díle.