Vášnivý duel přehled
Sabrina Jeffries
Hříšní ctitelé / Hriešni ctitelia série
Ve čtvrté knize z cyklu Hříšní ctitelé je Niall Lindsey, hrabě z Margrave, nucen po souboji opustit Anglii. Protože doufal, že jeho tajná láska Brilliana Payneová půjde s ním nebo na něj alespoň doma počká, velice ho zasáhlo, když ho po dvou měsících otec informoval, že se Brilliana provdala za Reynolda Trevora. Po sedmi letech dostává Niall milost, ale musí ji vykoupit splněním úkolu, který mu zadalo ministerstvo vnitra a na který dohlíží jeho přítel Fulkham. Niall je po návratu do Anglie nucen znovu se setkat s nyní ovdovělou Brillianou a po předstíraném zasnoubení začít společně pátrat po bandě padělatelů bankovek, spojených nějak s jejím otcem. Jejich dávno pohřbené city se ve společnosti toho druhého znovu dostávají na povrch, až Niall uvažuje, kdo je nebezpečnější, jestli tajemný padělatel, nebo žena, jež ho znovu tak rychle okradla o srdce...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , BaronetOriginální název:
The Pleasure of Passion, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vášnivý duel. Přihlašte se a napište ho.
Miluji příběhy této autorky, všechny její série si užívám, a tuto též. Na příběh Nialla jsem se moc těšila a rozhodně mě nezklamal.
I když ze začátku to nevypadá, Niall a Bree mají společný úkol od lorda Fulkhama, který je důležitý pro oba dva i jejich rodiny. Přesto a možná právě proto oba dva zjišťují, jak se změnili po tolika letech od jejich rozchodu. A na povrch vyplouvají utajená tajemství a pravdy, které měly zůstat "schované".
Příběh opravdové lásky, příběh o tom, co po dvojicích dřív žádala společnost a rodina, a co vlastně zamilovaní té doby chtěli vlastně sami.
Moc se těším na díl s lordem Fulkhamem.
Neskutečně zdlouhavé a dokola se furt omílající úvahy hlavních hrdinů. Kniha mi nic nedala.
Kniha Vášnivý duel v seznamech
Anglie láska 19. století pro ženy nebezpečí dobrodružství historické romance
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
Zboznujem znovuvzkriesene stare lasky, takze ja som si "pochutnala". V predoslom diele mi Brilliana pripadala nezazivna, mdla, nemastna-neslana a tu pozrimeze aka vasniva rebelka sa z nej vyklula :)))