Ďáblův sluha přehled

Ďáblův sluha
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218114/bmid_dabluv-sluha-AtE-218114.jpg 4 512 512

Mocný jihočeský velmož Oldřich z Hradce se soukromě obrátí na královského prokurátora a správ­ce severních Čech Oldřicha z Chlumu s prosbou o pomoc. Na jeho panství se totiž začaly dít věci, které jsou nejen proti lidskému rozumu, ale i proti křesťanské víře. Došlo také k nevysvětlitelné vraždě, jejíž obětí se stal jeho otec Vítek. Zdá se, že nitky zla sahají až za hranice Českého království... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ďáblův sluha. Přihlašte se a napište ho.

Lenka4
včera 5 z 5

Pěkně košatý příběh, ve kterém se proplétá několik linií. Děj má spád a nedá spát vyšetřovatelům ani čtenáři.

Maki229
19.09.2024 5 z 5

Další historická detektivka nás zavede do Jindřichova Hradce. Znám to tam dost dobře a tak jsem si čtení užila s bonusem. Mrtvých zde bylo dost a bylo obtížné i pro naši známou trojici Oldřicha z Chlumu, Otu a Diviše vypátrat, co za vším stojí a následně odhalit kdo. Ale podařilo se a vrah byl dopaden, tak je to správně, mám ráda dobré konce a u detektivek se to vždy 100% podaří.

Luigi1
17.05.2024 5 z 5

Prima čtení od kterého jsem se nemohl odtrhnout

Kniha Ďáblův sluha v seznamech