Nevěsta Kristova přehled

Nevěsta Kristova
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539406/bmid_nevesta-kristova.jpg 4 92 92

Oldřich z Chlumu se svými pomocníky panošem Otou a velitelem Divišem odjíždějí na pokyn českého krále Přemysla do Náchoda. Je toho hodně, co se v tomto kraji děje, a neexistuje nikdo, kdo by dokázal vyřešit spory mezi rytíři a benediktiny, Čechy a Poláky, ale i odmítnutými a znepřátelenými nápadníky. Aby toho nebylo málo, musí se panoš Ota ujmout práv mladé vdovy a Diviš skončí pro změnu mezi lapky. Spravedlnost se ocitá doslova nad propastí, neboť kroky vyšetřovatelů vedou též do skal v Adršpachu…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevěsta Kristova. Přihlašte se a napište ho.

Pavelpi
09.11.2024 5 z 5

Vyšetřování se tentokrát přesunulo do Turnova, kde naši přátelé vyšetřují více případů najednou a rozděleně. Nakonec se ale všechny případy spojí v jeden. Dobře napsáno a mělo to logické vyústění, takže za plný počet hvězd.

čef
29.10.2024 audiokniha 5 z 5

Zde naše osvědčená parta řeší několik zločinů, domnělých nebo skutečných v Trutnově a skalistém okolí. Uplatňují zde opět všechny svoje přednosti, aby hájily zájmy krále Přemysla, ovšem i ty svoje. Takže řeší ztrátu dvou krasavic, loupeže v pohraničí a vlastnické vztahy korunované nejednou vraždou a mnoha popravami. Opepřeno jako vždy cudným sexem a narážkami, chlapi se pořád perou, chlastají a žerou. Příjemné to čtení, že.

šlejfířka
20.10.2024 4 z 5

Knížka je prostě taková jakou čekám od pana Vondrušky.Jednou horší a tentokrát lepší čtení.Neurazí nepřekvapí většinou potěší.
Spíš patřím do kladného tábora.

Žebříček nejprodávanějších knih (41. týden)

17.10.2024

10 nejprodávanějších eknih (září)

11.10.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (39. týden)

02.10.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Spravedlnosti se nedomůžeš křikem a silnými slovy, nýbrž chytrostí.

Jen hlupák se pokouší zabít rozzuřeného býka holou pěstí. Býka je třeba uklidnit a pak vedle něj žít, ale stále mít na paměti, že je silnější a není radno ho dráždit.

Už kdysi se naučil, že pravda má dvě tváře. Ta jedna, která se vystavuje na odiv, a pak ta druhá, podle níž se koná. Hájit spravedlnost mezi mocnými, kteří obhajovali své sobecké zájmy, bylo vždycky uměním možného.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Nevěsta Kristova v seznamech