Smrt šumavského poustevníka (2024) | Databáze knih

Smrt šumavského poustevníka přehled

Smrt šumavského poustevníka
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528625/bmid_smrt-sumavskeho-poustevnika-65829fd47dd01.jpg 4 193 193

Na Oldřicha z Chlumu se obrátí o pomoc purkrabí pražského hradu Johánek z Poděhús. Před časem založil se svým zetěm Jarošem nedaleko Domažlic hrad Pušperk, který má přispět k ochraně zemské hranice. S Bavorskem jsou teď vztahy napjaté a nejspíše se chystá válka. Proto může být každá neobvyklá událost varováním. Jeho zeť našel poblíž hradu mrtvého poustevníka Baltazara, který žil v lesní chatrči u posvátné studánky. Kdo by však zabíjel muže se svatou pověstí, který nic nevlastnil a nikomu nevadil?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt šumavského poustevníka. Přihlašte se a napište ho.

p.pavlina
06.02.2025 1.5 z 5

Měla jsem dost velký problém se začíst do knihy, ale nakonec jsem ji dočetla. Tato kniha se podle mého názoru moc nepovedla.

Petrrr
20.01.2025

Kladu si otázku, proč byla tato kniha napsaná. Je to nepřehledné, neustále se opakují stejné motivy jako v předchozích knihách. A hlavně to je nudné.
Čtu hodně, mám už na to čas, ale současné knihy pana Vondrušky považuju za to nejhorší, co u nás vyšlo. Pokud to porovnám např. s knihami Pavla Hrdličky, ty jsou nejméně o dvě třídy výše

SumýšIrena
16.01.2025 3.5 z 5

Z posledních dílů je tento asi nejlepší, ale stejně nedosahuje dřívějších kvalit. Při čtení mě místy až rušilo neustálé opakování toho, jaký je Ota skvělý milovník, jak rozumí ženské duši,... To by přeci stačilo říct dvakrát a kniha by byla kratší.

10 nejprodávanějších eknih (duben)

13.05.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (18. týden)

09.05.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (17. týden)

03.05.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Špatná manželka je vždycky předzvěst neštěstí.

Naučil jsem se, že nemohu chtít od života víc, než sám do něj vkládám.

Kniha Smrt šumavského poustevníka v seznamech

v Mé knihovně105x