Zlomený rytíř přehled

Zlomený rytíř
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491633/mid_zlomeny-rytir-rfC-491633.jpeg 4 435 435

NE VŠECHNY PŘÍBĚHY SE ODEHRÁVAJÍ STEJNĚ. NĚKTERÉ MAJÍ TRÝZNIVÉ KAPITOLY, CHYBĚJÍCÍ ODSTAVCE A HOŘKOSLADKÝ KONEC. Luna Rexrothová je všemi milovaná stydlivka. Milá. Obětavá. Laskavá. Falešná. Ale pod tím se skrývá holka, která přesně ví, co chce – a je to jeden kluk z dětství, který ji naučil nadávat ve znakovém jazyce. Který ji naučil se smát. Žít. Milovat. Knight Cole je všemi zbožňovaný fotbalista. Nádherný. Silný. Slavný. Prolhaný. Jenže Luna už není tím, kým bývala. Teď už nepotřebuje, aby byl jejím rytířem, jejím ochráncem. Je načase, aby si uvědomil, že ne každý rytíř musí být taky hrdina.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Broken Knight


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomený rytíř. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (81)

misqwa
12.06.2024 3 z 5

Pokud potřebujete dávku věrnosti, dramatu, dlouhodobého přátelství, lásky, nedorozumění, dospívání, závislosti a přemýšlení o životě a smrti, je tahle kniha stvořena přímo pro Vás.

Upřímně podle popisu jsem od knihy čekala něco méně náročného a trošku větší oddychovku. Příběh ovšem nabízí něco jiného. Chválím zajímavé postavy a stejně i tak jména hlavních hrdinů - Knight a Luna. Bylo zajímavé sledovat vývoj jejich vztahu z dětství do bohužel ne úplné dospělosti. Příběh sám o sobě byl zajímavý, ale mírně mi vadil věk hlavních postav - upřímně v dnešní době je opravdu málo lidí ve věku 18 a 19, kteří by zvládli přemýšlet jako postavy této knihy. Každopádně prostě jsem si věk odmyslela a knihu dočetla se vším všudy, protože až na tenhle bod za to rozhodně stála a autorka moc hezky píše. Bylo vidět, jak se postavy v průběhu děje měnily a formovaly se. Poslední třetina knihy byla smutná, ale zároveň nabídla hezkou budoucnost. Takže pokud máte někdo zájem o knihu, od které čekáte kapku zamyšlení, lásku a nějakou tu intimní chvilku, doporučuji.

Books_by_Dee
12.06.2024 3 z 5

Další skvělá Shenovka, která se mě rozhodně líbila o dost více než první díl série – Rozmazlená princezna, ale zase ne tolik, abych ji dala plné 4
.
Luna a Knight bývali v dětství kamarádi a i přesto, že po prožití trauma Luna onemněla, Knight se kvůli ní naučil znakovat a byl pro ní velkým ochráncem. Název knihy naprosto odpovídá tomu, jak bych Knighta popsala – byl neskutečně zlomený, ale za některé jeho chování bych mu dala pár facek. Jejich cesty se rozjedou, to když Luna odchází studovat na vysokou školu, ale stejně se znovu setkávají a Luna pomalu a jistě znovu nachází svůj hlas.

Za mě to byl skvělý emotivní příběh (při posledních kapitolách mě i ukápla slza). Tyhle dva to k sobě neuvěřitelně přitahovalo a mě příběh prostě bavil.

Teď jsem zvědavá na poslední (u nás zatím vydaný) díl téhle série.


6Nikki6
04.05.2024 5 z 5

(SPOILER) Tak jako jsem plakala u příběhu Rosie a Deana, tak jsem plakala i u této knihy. Velmi silný příběh, i když Knight mě strašně štval většinu času

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších eknih (březen)

12.04.2022


10 právě čtených knih podle uživatelů (březen)

15.03.2022


Knižní novinky (9. týden)

27.02.2022


Citáty z knihy (12)

Nesnáším, když lidé říkají, že jsou v pohodě. Neznamená to, že je to dobrý. Neznamená to, že je to špatný. Neznamená to vůbec nic.


Ze zkušenosti jsem věděla, že čas je dobrý jen na dvě věci: na uzdravení a na smrt.


Psací stroje jsou totiž to, co počítače nikdy nebudou: autentické, romantické a naprosto nemilosrdné, když uděláte chybu. Pokud napíšete slovo špatně, musíte začít znovu.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Zlomený rytíř v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených565x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených20x
v Knihotéce263x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit48x
v dalších seznamech2x