Tetování za trest přehled

Tetování za trest
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522640/bmid_tetovani-za-trest-5Bx-522640.png 4 241 241

Hřiště lásky série

< 3. díl

Žhavý román od české autorky o prohrané sázce, která nakonec vede ke štěstí, o tom, že i silní hráči rugby se něčeho bojí a že drobné dívky naopak dokážou být mimořádně silné a statečné. Henry: Já musím být úplnej debil. Jen tak se dá vysvětlit, proč jsem se vsadil. Jeden by řekl, že jsem si dost zavařil, a byla by to pravda, protože tentokrát jsem se nechal vyhecovat k tomu, z čeho mám fakt hrůzu. Ale kdybych z toho vycouval, nepoznal bych Yumiko… Yumiko: Trvalo šest let, než se mi na Zélandu začalo dařit! Vystavuji v galerii a můžu tetovat vlastní klienty, tak proč se muselo všechno tak zamotat? Sotva potkám Henryho, rugbistu s božím tělem a skvělým smyslem pro humor, tak za mnou musí zamířit moje rodina. Moje neuvěřitelně problematická japonská, tradiční rodina!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tetování za trest. Přihlašte se a napište ho.

knihárna
26.09.2024 2 z 5

Tak jo, mám dočtenou celou sérii. Moc nechápu, jak může mít tahle knížka hodnocení 86% na databázi knih, ale je fakt, že komu se nelíbil první díl, nebude se ani trápit s druhým a třetím. Pokud teda nemá to velké nutkání dočíst celou sérii, jako já.
No, musím říct, že třetí díl mě nijak nepřekvapil, opět to nebyl můj šálek čaje. Nechci být hnusná a psát, že to byla trapná slátanina, tak jen napíšu, že tento typ humoru není nic pro mě a na knížku mám stejný názor, jako na ty dvě předchozí.
Tím končím

pogmanka
20.09.2024 5 z 5

Už jsem od autorky četla více knížek a tahle byla zase naprosto super. Moc jsem si to užila a hrdiny oblíbila. Hlavní hrdinky mi bylo líto, jak se k ní otec choval. A Henry byl prostě top.

ErikaBendova
09.09.2024 4 z 5

Ten pomalejší rozjezd je hodně zdlouhavý, ale pak už je to dobré. Oddychovka , nic náročného. Henry byl skvělý.

Pád Númenoru, Panský dům a další knižní novinky (36. týden)

03.09.2023

Kniha Tetování za trest v seznamech