Hrůzostrašné povídky přehled

Hrůzostrašné povídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309396/mid_hruzostrasne-povidky-cim-309396.jpg 3 29 29

V anglicky mluvících zemích dobře známý a oblíbený spisovatel Dan Angus, přezdívaný skotský Stephen King, se českému čtenáři poprvé představuje se svou knihou Hrůzostrašné povídky. Milovníci hororového žánru nebudou zklamáni.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hrůzostrašné povídky. Přihlašte se a napište ho.

jprst
25.11.2021 1 z 5

Jedna hvězda za českého autora, ale jinak to bylo slaboučké a za přečtení to rozhodně nestálo, škoda času.

ivca84
28.07.2019 5 z 5

kniha obsahuje 10 ruzných povídek nejvíce mne zaujala povídka o Kiltemském masakru každá z povídek má určité poslaní o lidském vnímaní jistých věcí kolem sebe

Nightstalker
05.02.2018 ztráta času

Tragédie. Ztracený čas a vyhozené peníze, které jsem raději měl dát bezdomovcům na krabičák. Prý skotský spisovatel (v tom případě jsem Joe Hill). Psáno stylem dvanáctiletého puberťáka. A to jsem vášnivý milovník hororů, ale tohle je slaboduché. Počítám, že kladné recenze mohli dát je příbuzní autora. Vyhněte se této sbírce.

Kniha Hrůzostrašné povídky v seznamech