Hudba ticha přehled
Andrea Bocelli
Andrea Bocelli v této své autobiografii popisuje vlastní obtížnou dráhu od nesnadných začátků až po triumfální dobytí operních scén celého světa. Popisuje též zákulisí a praktiky hudebního průmyslu.
Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: 2001 , Svojtka & CoOriginální název:
La Musica del Silenzio
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hudba ticha. Přihlašte se a napište ho.
Všem svým oblíbeným pošlu pro sváteční dny krásnou nahrávku AVE MARIA :
David Garret- violin a zpěv Andrea Bocelli .... ať se líbí....
Tuto knihu jsem přečetla díky výzvě. Nenešla jsem k ní totiž žádný komentář a tak mě začala zajímat. Sehnala jsem ji v antikvariátu, přečetla a nelituji. Pan Bocelli je nejen vynikající pěvec, ale také skvělý vypravěč. U některých pasáží jsem i plakala. Určitě ji doporučuji.
ČV 2019: kniha, která má v době čtení méně než deset komentářů.
Kniha Hudba ticha v seznamech
Andrea Bocelli popisuje svůj život formou vyprávění. Při vzpomínkách změnil jméno nejen sobě, ale i dalším zmiňovaným. Příběh je poutavý i dojemný. Životní příběh vynikajícího pěvce mohu všem jen doporučit. Děkuji "Mája777" za její pěkný komentář, bez ní bych knihu neobjevila. Jsem moc ráda, že po dlouhém shánění této knihy, už i tento pěvec má čestné místo v mé "hudební" knihovně.
Andrea Bocelli mně vnikl do srdce jako Amorova střela nejen vynikajícím zpěvem, ale nyní i svou úžasnou osobností.