Na konci dúhy přehled
Virginia Cleo Andrews
Rainina dcéra Summer čoskoro oslávi šestnáste narodeniny. Celú budúcnosť má pred sebou a matkine múdre rady si vzala k srdcu: život sa skladá z útrap, ale predovšetkým z nádeje. Summer je rovnaká ako všetky dievčatá v jej veku. Sníva o tom, ako dospeje a bude žiť vlastný život, ako sa zaľúbi a nájde toho pravého. Ale zničujúca tragédia ju prinúti pozrieť sa do chladných očí dospelosti oveľa skôr, ako je pripravená. Rýchlo spozná útrapy života – ale čo nádej? Bude taká silná ako jej matka? Summer prežila celý život v rodinnom sídle, kde sa skrývajú tajomstvá Hudsonovcov. Teraz bude musieť objaviť vlastné tajomstvá. Niektoré si nechá pre seba, s niektorými sa podelí. Niektoré tajomstvá ju prinútia utiecť z jediného miesta, ktoré nazývala domovom. A niektoré ju budú strašiť po celý zvyšok života...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2003 , Ikar (SK)Originální název:
The end of the rainbow
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na konci dúhy. Přihlašte se a napište ho.
Tak tenhle díl mě opravdu moc nezaujal. Myslím si, že toho šílenství už bylo opravdu moc.
Kniha Na konci dúhy v seznamech
1998 | Květy z půdy |
1993 | Lístky ve větru |
1995 | Nemilovaná |
1994 | Svítání |
1993 | Vykoupení ohněm |
Autorka si snad v každé sérii pohrává s šílenstvím a tak trochu s incestem. Děj je poměrně předvídatelný, ale i kdyby měla každá série 20 dílů, zhltala bych je všechny s nadšením.