Huňaté pohádky na dobrou noc přehled
Ronne Randall
![Huňaté pohádky na dobrou noc Huňaté pohádky na dobrou noc](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287731/hunate-pohadky-na-dobrou-noc-0Du-287731.jpg?v=1456932862)
Výběr prací řady autorů je přípraven s jasným didaktickým záměrem, který však působí poměrně přirozeně. Jednotlivé příhody se soustředí na chování hrdinů v různých situacích a na rozvoj citových vazeb mezi oživlými hračkami i dětmi.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Huňaté pohádky na dobrou noc. Přihlašte se a napište ho.
![Nicollet483 Nicollet483](https://www.databazeknih.cz/img/users/60_/60814/m_60814-5af.jpg?v=1459854940)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Perfektní knížka. Dostala jsem ji protože sbírám plyšové medvídky. Pohádky jsou moc pěkné.
![StihOMam StihOMam](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/178254/m_178254-9Ox.jpg?v=1492441965)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Milé, jednoduché, srozumitelné, se sympatickou originální básničkou, kterou si dcera dobrovolně vtiskla do paměti. Příběhy mají hlavu a patu a navrch u každé pohádky autorka vždy nabízí pointu, která je dětem skuteně blízká. Poslední "americký" díl být součástí nemusel (moc Santa Clausovi nefandím), ale dcera ho má v oblibě. Co je víc?
Kniha Huňaté pohádky na dobrou noc v seznamech
v Mé knihovně | 2x |
2013 | ![]() |