Husákovy děti aneb Mistrovství světa ve lhaní přehled

Husákovy děti aneb Mistrovství světa ve lhaní
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/198731/bmid_husakovy-deti-aneb-mistrovstvi-svet-aAF-198731.png 5 72 72

Humoristická retronovela odehrávající se koncem osmdesátých let v pohraničním městě Děčíně. Realita osmdesátých let viděná optikou kluka na hranici puberty. Dvanáctiletý městský kluk Marek vypráví o své rodině, přátelích, škole, učitelkách a hlavně o tom, jak je důležité správně lhát, protože jen tak se můžete stát mistrem světa ve lhaní!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Husákovy děti aneb Mistrovství světa ve lhaní. Přihlašte se a napište ho.

PéEm
19.01.2021 5 z 5

Skvělé oddychové počtení. Tím, že je děj zasazen do města, kde žiju, to bylo ještě o kousek lepší. Doporučuju.

michaela2173
15.01.2021 5 z 5

Autora znám osobně a jsem ráda, že jsem se konečně dostala k jeho knize. Kniha vyprávějící o partě kluků z Děčína, plná vtipu a vzpomínek na léta ne až tak vzdálená. Čte se jedním dechem a současným čtyřicátníkům definitivně umožní návrat do dětství.

deniska2
26.07.2020 5 z 5

Super jsem se u čtení pobavila a odreagovala a zavzpominala na své retro dětství .Zasmala jsem se i a na konci i ukapla slza:-)Za mně 5 hvězdiček za příjemný strávený večer z knihou.

Kniha Husákovy děti aneb Mistrovství světa ve lhaní v seznamech

v Mé knihovně44x