Hustej internet přehled

Hustej internet
https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194843/bmid_hustej-internet-TpO-194843.jpeg 5 43 43

Lenka Eckertová a Lucie Seifertová vás velmi vtipnou formou provedou úskalími a nebezpečími, které číhají na internetu na vás a vaše děti. Hlavní postava, desetiletý Michal, popisuje dění kolem své rodiny a komentuje problémy, s nimiž se setkává na internetu i v reálném světě. Řeč je o kyberšikaně, kybergroomingu (lákání na schůzku), o hrách a závislosti, škodlivém softwaru, reklamě a nákupech, bezpečném využívání sociálních sítí atd.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hustej internet. Přihlašte se a napište ho.

Monikapls
12.07.2024 5 z 5

Psáno přesně tím praštěným, přisprostlým, zkratkovitým a hlavně vtipným jazykem, a to včetně ilustrací, který děti ocení. (ocení to tedy i rodiče:).

PaniWiga
20.12.2019 5 z 5

Jak už zde bylo řečeno - kniha má potřebné téma a přibližuje ho zajímavou formou. Mezi dětmi v naší škole je vážně oblíbená. Tak snad si z toho něco vezmou. Prima je i pro rodiče - jako inspirace, o čem je vlastně s dětmi třeba promluvit.

buldozer5
11.02.2018 5 z 5

Super knížka, která zábavnou a vtipnou formou poučí děti a mládež, jak se správně chovat na internetu.

Kniha Hustej internet v seznamech