Kouzlo měsíční záře přehled

Kouzlo měsíční záře
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429018/bmid_kouzlo-mesicni-zare-wUt-429018.jpg 5 16 16

Hvězdný prach série

1. díl >

Lucka má prázdniny, ale žádnou kamarádku, se kterou by se dalo něco podnikat. Potom se ale přistěhují noví sousedi a rázem se všechno změní. Lucka zjistí, že se narodila s tajnými vlohami ducha hvězdného prachu. Takoví lidé umějí létat a mají magické schopnosti, ale také důležité poslání – chránit přírodu a pečovat o ni. A tak se Lucka každý večer vydává vstříc nečekaným dobrodružstvím...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CPress

Magic by Moonlight, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kouzlo měsíční záře. Přihlašte se a napište ho.

Lovehorses365
09.06.2023 5 z 5

Milá knížka.

Booky84
03.06.2023 5 z 5

Milé, lehké a ne moc dlouhé čtení, kde si každý něco najde - přátelství, magie či příroda. Hezká kniha nejen pro děti. Čteno jako e-kniha.

broskev28
07.05.2022 3 z 5

Jelikož jsem před nedávnem dočetla první díl série Čarokrásné knihkupectví - Kámoškami napořád - nemůžu a vlastně ani nechci dát plné hodnocení.
Tenhle příběh taky nebyl špatný, ale rozhodně mě nijak zvlášť nezaujal. Nenadchly mě ani ilustrace, ani vegetariánství nebo ekologické aktivity - všechno mi přišlo takové chtěné a umělé, moc urychlené, neumím to lépe popsat. Podle našich malých čtenářek navíc soudím, že ani je příběh Lucky a Allegry nijak citelně neoslovil - žádná se neshání po dalším dílu, některé dokonce ani nedočetly ten první . . .
Určitě dám dalším dílům šanci, ale jsem skeptická. Zatímco na Podivuhodného křečka Harryho jsem natěšená už teď a mrzí mě, že druhý díl ještě nemáme, od Lucky s Allegrou si klidně na chvíli odpočinu.
P.S. Ale komentář pode mnou se mi moc líbí, tak jen doufám, že i u nás se časem najdou podobně nadšené čtenářky!

Knižní novinky (6. týden)

02.02.2020

Kniha Kouzlo měsíční záře v seznamech

Linda Chapman
anglická, 1969