Hvězdy první republiky: 50 ikon prvorepublikového i protektorátního filmu přehled

Hvězdy první republiky: 50 ikon prvorepublikového i protektorátního filmu
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454075/bmid_hvezdy-prvni-republiky-50-ikon-prvo-vU6-454075.jpg 3 6 6

Druhé vydání bestselleru, který svojí skladbou a kompletností nemá mezi podobně zacílenými biografickými knihami obdobu. 50 ikon prvorepublikového i protektorátního filmu. Přes 300 stran obsahuje 50 biografických portrétů, navíc 16 stran barevné přílohy! První rozebrané vydání jsme doplnili a upravili. Zveme vás na premiéru… pod světla reflektorů prvorepublikových a protektorátních filmových ateliérů! Herecké ikony tehdejší doby se nesmazatelně vetknuly do srdcí filmových diváků a doslova psaly historii. Těší se na vás Hvězdy první republiky. V dokonalé úpravě s elegantním leskem, živým a čtivým jazykem, a samozřejmě zasvěceně a důkladně vás provedou i těmi nejtajnějšími zákoutími svých soukromých i hereckých životů. Osudy 50 ikon provorepublikového i protektorátního filmu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hvězdy první republiky: 50 ikon prvorepublikového i protektorátního filmu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

jprst
11.03.2020 1 z 5

Koupeno v oblíbeném antikvariátu (už cena mě měla varovat), po přečtení jsem tím bez jakékoliv lítosti obohatil nejbližší knihobudku. Prostě je opakování známých informací, nové téměř žádné.

martin9929
15.01.2019 2 z 5

Mám rád prvorepublikové filmy a proto jsem sáhl po této knize. Životopis herců je stručný. Bohužel jsem našel několik chyb v datech, nedokončené věty. A také výběr nejslavnějších filmů bych řekl že je skrovný. Ke konci knihy jsem měl pocit uspěchanosti.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hvězdy první republiky: 50 ikon prvorepublikového i protektorátního filmu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených11x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x