I duchové se mohou mýlit přehled
V. K. Fair (p)
Dvojčata Katrin a Roos se přestěhují do nového domu, k novému otci. Jsou prázdniny a zdá se, že tu brzy najdou nové kamarády a snad i lásku. Jenomže dům skrývá záhadné tajemství, které se zdá být spojeno se starou uniformou a puškou nalezenou ve skříni na půdě. Oba začínají mít podivné, krvavé vidiny, ve snu se objevují přízraky mrtvých vojáků. A zdá se, že duch nebude mít klid, dokud někdo nezemře…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize I duchové se mohou mýlit. Přihlašte se a napište ho.
Jsem taková rozpačitá. Některé pasáže velmi dobré a napínavé a jiné jsem musela číst i třikrát, abych vůbec pochopila, proč tam taková věc je a co tím autor chtěl říct. Za mě takový střed.
(SPOILER) Pár zajímavých kapitol se tam najde - tajemné zvuky z půdy, ale jinak je kniha téměř nečitelná a hodně odstavců, kapitol nudných a zbytečných. Rozhodně se řadí v sérii SH k té horší polovině. 40%
Kniha I duchové se mohou mýlit v seznamech
1996 | I duchové se mohou mýlit |
1995 | Tajemný přízrak |
1993 | Jezdci nebeských plání |
1985 | Prstýnky z pouti |
1998 | Útěk z oprátky |
První knížka co jsem četla od tohoto autora, trvalo mě tři týdny než jsem to dočetla, přišlo mě to špatné napsané, nezáživné, s porovnáním s jinými autory.