Zbožňuju New York přehled

Zbožňuju New York
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/164985/bmid_zboznuju-new-york-164985.jpg 4 329 329

Zbožňuju série

1. díl >

Když na svatbě své nejlepší přítelkyně přistihne Angela Clarková svého dlouholetého partnera in flagranti, udělá to, co by v její situaci provedla každá soudná žena: sebere se a odjede… ovšem nejen ze svatební hostiny, ale i z Anglie, neboť usoudí, že nejlepším místem pro zhrzené mladé ženy je New York. Z letadla vystoupí jen s cestovním pasem a kreditní kartou a ubytuje se v prvním hotelu na Manhattanu, kam ji odveze taxikář. Vzápětí se jí ujme recepční Jenny; ta Angele pomůže s nákupem oblečení a uvede ji do života velkoměsta, které nikdy nespí – a Angelu okamžitě okouzlí. Než se Angela stačí rozkoukat, pozná dva přitažlivé muže a v náhlé inspiraci začne svůj příběh i svá milostná dobrodružství líčit v blogu na internetu. Její barvitý styl zaujme redaktorku věhlasného časopisu, která Angele nabídne práci. Během několika týdnů nachází Angela v New Yorku to, co v Londýně marně hledala řadu let – lásku a vysněné povolání. Než se však stane New York jejím druhým domovem, musí vyřešit nejednu nepříjemnou situaci, najít sama sebe a především si ujasnit, co od nového života očekává. ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art

I Heart New York, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zbožňuju New York. Přihlašte se a napište ho.

Katka1974
22.02.2024 3 z 5

Byla to moje první kniha od této spisovatelky. Docela se mi líbila, místy to bylo trochu zdlouhavé. Nepříjemný rozchod se snoubencem a následné hledání sama sebe, byl dobrý nápad. Zatím se do dalších dílů pouštět nebudu, i když to bylo pohodové čtení.

Ann98
20.10.2023 5 z 5

Moc hezké čtení. Příběh se mi líbil, přečetla jsem ho jedním dechem. Bylo to vtipné, zajímavý nápad (i když randit se dvěma muži naráz a tahat je za nos není fér a trvalo mi, než jsem si zvykla, že to bude právě o tomto), ale celé to bylo tak nějak poutavé.
Už od začátku je jasné, jak kniha skončí, nebudu lhát, je to klasický předvídatelný příběh se šťastným koncem. Myslím, že když čtenář nebude od knihy nic očekávat, muže být s výsledkem spokojen.
Miluju NY, je to pro mě město snů. Pro mě má atmosféru jako žádné jiné město. A autorce se to podařilo docela vystihnout.
Jenny a Angela byly sympatické. Angela hlavně kvůli své ztřeštěnosti.
Oceňuji, že na konci autorka přidala rady jak se v New Yorku vyznat v tlačenici, přesné adresy vyzkoušených hotelů, restaurací, barů a vináren, klubů a svých oblíbených obchodů a butiků.

Markéta4321
08.10.2023 3 z 5

Toto byla moje první kniha od L. Kelk. Z počátu mě moc nebavila, chvilku mi trvalo, než jsem si na hrdinku "zvykla". V první polovině se neustále nakupovalo, jedna módní značka střídala druhou, hlavní hrdinku všichni obdivovali a muži jí padali k nohám. Prostě ze života. :-D

Kniha Zbožňuju New York v seznamech