I mrtví prahnou po pomstě přehled

I mrtví prahnou po pomstě
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539314/bmid_i-mrtvi-prahnou-po-pomste.png 5 4 4

Co skrývá zanedbaný statek na okraji Prahy? Bečení zmasakrovaných ovcí či snad vzteklý řev hladových prasat? A co s ním má společného psychicky nemocný muž stíhaný šíleným přízrakem dávno mrtvé matky? A žena, skrývající se pod dvěma identitami? Vítejte v příběhu plném tajemství, v němž není jednoduché odlišit pravdu od lži. Protože I mrtví prahnou po pomstě…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize I mrtví prahnou po pomstě. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

kniznistranky
24.08.2024 5 z 5

Svět mrtvých halí od pradávna háv tajemství. Čeká nás po smrti ještě něco? Duše mrtvých neputují vždy poklidně dál na pomyslný druhý břeh. Neodejdou v pokoji! Někdy zůstanou a začnou se mstít…

Monika Pokorná se po nečekaném rozchodu s přítelem Arnoštem chystá na matčinu oslavu narozenin. Není si jistá, jak ji rodina znovu přijme, poslední dobou spolu neměli jednoduchý vztah. Kvůli bývalému příteli Arnoštovi mezi nimi došlo ke sporům. Teď by se ale vše mohlo vrátit do starých kolejí. Arnošt je pryč a táta je rád, že po roce opět uvidí svou dceru. Ale co máma?

(...)

Daniel Barták napsal příběh o pomstě mrtvých, odhalování skryté minulosti a zamotaných vztazích mezi postavami a zvládl ho velmi dobře. Milovníci hororových příběhů, strašidelných domů a přízraků je obývajících si v románu I mrtví prahnou po pomstě přijdou na své.

Celá recenze:
https://deti-noci.cz/2024/08/literatura/lit-recenze/daniel-bartak-i-mrtvi-prahnou-po-pomste/

Madla81
03.08.2024 5 z 5

Perfektní, akční, zamotané od první stránky. Autor tu rozhodně nevodí čtenáře za ručičku a ten tak neví, co je pravda a co lež, což je skvělé. Kniha má neskutečný spád, uvěřitelné dialogy a nadchne nejen čtenáře hororů, ale i thrillerů. jen tak dál!


Dydy7
20.07.2024 5 z 5

Ak máte chuť na poriadne zamotanú knihu od českého autora, tak si musíte určite prečítať "I mrtví prahnou po pomstě".

Autor ma totálne dokázal vtiahnuť do deja a zahrával sa so mnou. Miestami som naozaj ani neverila čo všetko sa tam odohráva. Naozaj poriadne si pohrá s vašou mysľou a kniha je správne prešpekulovaná.

Je rozdelená do kapitol, kde sa každá venuje inej postave. Vyložene kladných postáv tu je minimum. Celé sa to točí okolo jedného statku, z ktorého mrazí a atmosféra je perfektne vygradovaná. Nechýbajú ani hororové prvky, pretože mŕtvi sa chcú pomstiť.

Kniha na naozaj veľmi príjemné prekvapila a určite ju môžem len odporučiť. Nebudete ľutovať.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Příliš pozdě, Někdo jako ty a další knižní novinky (26. týden)

23.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha I mrtví prahnou po pomstě v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených5x
v Doporučených1x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Daniel Barták
česká, 1973
2019  67%Stinná místa
2020  84%Život v kleci
2024  90%I mrtví prahnou po pomstě
2004  0%Na útěku
Skrýt reklamy