Batman: Náměsíčnice přehled
Marie Lu
Druhý díl úspěšné série o mládí superhrdinů! Bruce Wayne v příběhu od autorky fantasy trilogie Legenda. V Gothamu umírají lidé. Město terorizují Náměsíčníci a významné obyvatele loví bezpečnostní systémy, které se obrátily proti nim. Dalším na seznamu je Bruce Wayne, dědic technologického impéria, jenž je ale po potyčce s policií uvězněn v neblaze proslulém vězení. Tam potká Madeleine, která toho ví o Náměsíčnících až příliš. Je dívka jedinou nadějí na záchranu, nebo se stane zhoubou celého Gothamu?... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , CooBooOriginální název:
Batman: Nightwalker, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Batman: Náměsíčnice. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle bylo epické!
Hlavně postava Madeleine. Musím říct, že miluji rozpolcené postavy, které nejsou ani černé ani bílé. Opravdu povedená knížka!!!
Tahle knížka byla moje druhá ze série Ikony DC a musím přiznat, že se mi líbila více než Wonder Woman. I když u filmů Batman nepatří mezi moje oblíbené postavy, knížka mě velice mile překvapila. Hlavní hrdina Bruce byl sympatický, u Madeleine se mi líbila celá ta její tajemnost a ostatně i další postavy byly moc hezky napsané. Děj byl zajímavý a hezky ubíhal. Pokud máte rádi takové hrdiny, tak určitě doporučuji si knihu přečíst. Hodnotím 4, 5/10.
Kniha Batman: Náměsíčnice v seznamech
Tak tohle byla teda pecka moc se mi to líbilo