Dobyvatelé ztracené archy přehled
Thomas Campbell Black
Kniha napsána podle úspěšného filmu.
Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: 2008 , TritonOriginální název:
Raiders of the Lost Ark, 1981
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobyvatelé ztracené archy. Přihlašte se a napište ho.
Před dvěmi týdny jsem se dozvěděl, že je i knižní zpracování dr. Jonese. Neváhal jsem a musel jsem to zkusit. Čtení knihy jsem si velice užil. Vrátino mě to do časů, kdy jsem měl všechny filmy s Indianou Jonesem nabychlované nazpaměť. Bylo hezké knihu porovnávat s filmem. Dozvědět se něco málo navíc (jak tak bývá). Ale na film to prostě nemá, co si budem.
Pro fanoušky doporučuji přečíst, pro nefanoušky aspoň film.
Miluju tuhle sérii, dobrodružství, akce, archeologické nálezy a tajemno. Opravdu fascinující pojednání a hlavně zfilmované s H.Fordem bylo excelentní. Je to snad nejúžasnější dobrodružná série, která byla nafilmovaná. Pro mě je to prostě TOP.
Kniha Dobyvatelé ztracené archy v seznamech
mýty a legendy archeologie archa úmluvy dobrodružství Tunisko nacisté novelizace podle filmu/seriálu
Taková jednohubka s Indym, na film to sice nemá, ale bylo fajn se dozvědět některé informace navíc. Za mě plný počet hvězdiček protože jsem si tuhle jednohubku užil. No a jdu s Indym pokračovat... Palác Pankot čeká