Indická kuchyně přehled
kolektiv autorů
Formát A5. Obsah jednotlivých kapitol: Polévky a předkrmy, Kuřata, ryby a plody moře, Pokrmy z masa, Luštěniny a zelenina, Přílohy, Dezerty. Ke každému receptu je fotografie hotového pokrmu a čtyři malé fotografie s jednotlivými fázemi přípravy. V závěru knihy je malý slovníček indických pokrmů.
Kuchařky
Vydáno: 1999 , Slovart (ČR)Originální název:
Step by Step Indian Cooking, 1991
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Indická kuchyně. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Indická kuchyně v seznamech
v Knihotéce | 5x |
Štítky knihy
Indie kuchařky národní jídla indická kuchyně