Infernina touha přehled

Infernina touha
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440701/bmid_infernina-touha-AJV-440701.jpg 4 15 15

Infernina touha obsahuje 15 povídek a je to kniha o lásce. Ovšem, nenechte se mýlit a nečekejte literaturu z červené knihovny. Hlavní hrdinka pracuje pro netradiční cestovní společnost a posílá svoje klienty do destinací, odkud není návratu. Někdo cestuje rád, jiný ne. Při jednom rozhovoru se zákazníkem Inferna zjistí, že v jejím životě něco chybí a začne po tom zoufale toužit. Chce to poznat, zažít, mít to pro sebe. Je to láska! Jenže mohl by ji mít někdo rád, když má tak zvláštní povolání? Cílem autorky bylo čtenáře oslovit s příběhy, které proboří bariéry a tradiční pohled na smrt. S fantazií, nadhledem a černým humorem se můžete ponořit do světa "pohádek" pro dospělé a poznat, že i Smrt může mít srdce na dlani.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Infernina touha. Přihlašte se a napište ho.

evca7271
19.02.2024 4 z 5

Povídky se mě moc líbila a ilustrace byli také moc pěkné.

Abako
16.10.2020 4 z 5

Infernina touha je hodně netradiční kniha povídek na téma, které je pořád ještě tak trochu tabu. Smrt k životu patří, ale my se snažíme ji ignorovat, zapomenout na ni, a pokud na ni myslíme, vykreslit ji jako něco strašlivého. Co když je to ale mladá přitažlivá citlivá dívka, která má pro svoje "zakazníky" nejvysší pochopení? Infernu si dejte, je výborná!

gmc84
03.07.2020 5 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek a udělala mi velkou radost. Vzápětí jsem totiž zjistila, že se jedná o povídkovou sbírku na neobvyklé téma, a to mě zaujalo. Povídky jsou krátké a místy mírně "ostré", ale právě tento fakt je podle mne činí bohatými. Stručnost autorky navádí čtenáře k úvahám nad různými tématy a také k tomu, aby si k jednotlivým příběhům něco domyslel. Předpokládám, že to bylo autorčiným záměrem, a tím si mne získala na svou stranu. Mám ráda knihy, které vybízí čtenáře k tomu, aby využil svou fantazii a představivost. Dávám pět hvězdiček a vůbec mi nevadí, že je kniha špatně vyhotovená, jak zmiňují komentáře níže. Vždyť to má skromný náklad sto kusů, což nejspíš posloužilo hlavně k radosti autorky, její rodiny a drobnou hrstku příznivců ( včetně mne). I kdyby to bylo kdovíjak špatné, určitě to nemůže poškodit náš bohatý knižní trh. Moje teta vždy říkala, že každé zboží má svého zákazníka. Já bych si dovolila zakončit svůj komentář něčím podobným : "Každá kniha má svého čtenáře!" Někomu se prostě líbí a někomu ne. Mě se tato kniha líbila :)

Kniha Infernina touha v seznamech

prvotina povídky láska smrt stáří potraty trest smrti romantika fantasy

Autorovy knížky

Simona Součková