Zaostřeno na tebe přehled
Amy Lea
Připravte se na pořádně intenzivní trénink! Crystal Chenová vyhlásila válku toxickým stereotypům o fyzickém vzhledu. Na vlastní křivky je pyšná, na svém instagramu se je rozhodně nebojí prezentovat a trolly se jí daří úspěšně ignorovat. Vzhledem k tomu, že se před nedávnem rozešla s přítelem, nemá teď na muže ani pomyšlení. Raději dny tráví v říši klidu a míru – v posilovně. O co se ale snaží ten arogantní týpek, který zabral její oblíbený stojan na dřepy? Co na tom, že je Scott Ritchie nesmírně sexy hasič, tohle je její svatyně. Boj o teritorium ve fitku se stupňuje a vzduchem létají jiskry. Jak to asi dopadne, když se tihle dva nečekaně potkají na zásnubním večírku svých prarodičů?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , Ikar (ČR)Originální název:
Set on You, 2022
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zaostřeno na tebe. Přihlašte se a napište ho.
„A jak mám získat svoje sebevědomí zpátky?"
„Musíš ho najít svým tempem. Zkus znova objevovat věci, které na sobě miluješ, a soustřeď se na ně. Nejenom ty, o kterých ti říká společnost, že bys je měla milovat. Krása není objektivní, víš, i když se nám to společnost snaží namluvit."
No tady mě po prvních kapitolách nesedela obálka,ale budiš. Po zatčení do příběhu jsem se dost pobavila a nasmala. Ale je konci když chytla depku a naráz si vše brala až moc to bylo jako by to ani nebyla ono. Za to Scott z toho bych omdlevala jen bych ho viděla.
Oddechovka, co neurazí, ale ani nějak nenadchne. Děj ničím nepřekvapí a hlavní hrdinka byla chvilkami dost nesypatická.
Tiché hlasy, Královský život a další knižní novinky (10. týden)
03.03.2024
Kniha Zaostřeno na tebe v seznamech
"Došlo mi... že není reálný milovat se v jednom kuse. Můžu být někdy nejistá a smutná, jindy zase sebevědomá a šťastná, pokud se pořád přijímám a respektuju. A chci tě mít v týmu."
Nebylo to špatné čtení, pobavila jsem se, usmívala, někdy nevěřícně četla, protože co dokáží někteří napsat do komentářů?
Crystal se tak moc snažila a přece ji nakonec dostali a málem ztratila nejen lásku, ale hlavně sama sebe. A Scott, no tak to byl prostě miláček ;-)...