Inkoust, kov a sklo přehled
Gwendolyn Clare
Inkoust, kov a sklo série
1. díl
Je možné napsat svět se špatným koncem? První díl steampunk-fantasy série Když se propojí konkrétní člověk, konkrétní pero a konkrétní kniha, dokážou vytvářet zcela nové světy. Elsa z jednoho takového pochází. Její matka ho neustále mění a po jejím únosu Elsa musí vstoupit do reality. V alternativní viktoriánské Itálii potkává kromě tajemné skupiny vědců a vynálezců i krásného mechanika s tragickou minulostí. Podaří se jí vrátit svět do správných kolejí, nebo ji dříve najde nájemný vrah?... celý text
Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2019 , CooBooOriginální název:
Ink, Iron, and Glass, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inkoust, kov a sklo. Přihlašte se a napište ho.
Dočteno, ale spíše z donucení. Pořád jsem si říkala, jak námět knížky je skvělý historické fantasy určitě bude mít potenciál. No, opak je pravdou. Bohužel zklamání z vývoje děje i samotných postav.
Kniha měla sice parádní námět, ale hlavní hrdinka byla tak na facku a nesympatická, že jsem měla problém vůbec dočíst
Knižní novinky (7. týden)
10.02.2019
Kniha Inkoust, kov a sklo v seznamech
Tahle kniha se mi opravdu líbila! Téměř celou jsem ji přečetla v jeden den, protože mě moc bavila. Rozhodně si chci přečíst další díl (v horším případě v angličtině).