Inspektor Hopkins zasahuje přehled

Inspektor Hopkins zasahuje
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446493/bmid_inspektor-hopkins-zasahuje-LDh-446493.jpg 5 9 9

Dějiny mohly proběhnout úplně jinak - Karel IV. mohl být otráven, Marco Polo mohl na své cestě do Číny zmizet, a Jan Žižka mohl být poražen hned ve své první bitvě. Naštěstí je tu Tajná společnost hlídačů historie a její agent inspektor Hopkins, který s pomocí svého parního chronoportu pokaždé přijde včas a uvede věci na pravou míru.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inspektor Hopkins zasahuje. Přihlašte se a napište ho.

Josh
05.10.2024 5 z 5

ČVd 9 komiks. Cena Muriel: nejlepší komiks pro děti. Neznám cenu Muriel, ale už vím, že se v r.2019 nemýlila, a to nejen jako komiks pro děti. Je to dost dobrý komiks i pro dospělé. Jedním slovem "radost" !!!

Přehledné, příjemné kresby, texty, úkoly, jejichž široký výběr nabízí zábavu i pozornost u každého (46) příběhu. Nemluvě o poučení, nejen z naší historie.

Doporučení - čtěte a bavte se alespoň 2 generace (děti co umí nějaká písmenka), protože je to jako byste hráli deskovku, možná i lepší. Někdy o "vítězovi hry" rozhodne až pomoc "Řešení" v závěru knihy, což je pečlivě zpracované.

Díky pane Smolíku! Vyhledáme další Vaše knížky:-)

JanaBez
11.08.2020 5 z 5

Jedna se o komiksy s pribehy z historie, ktere vychazi v casopise Casostroj. Ale nejen to, deti mohou pred kazdym komiksem vylustit sadu hadanek a rebusu spojenych s danym historickym obdobim a tak si zahrat na detektiva. Mne i meho syna tento titul velmi nadchnul.

Kniha Inspektor Hopkins zasahuje v seznamech

Honza Smolík (p)